>

Jubileum editie De Rotterdamse Stadsondernemer

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Groei en innovatie in tijden van verandering

Omschrijving:
Bibliotheek Rotterdam, Stichting De Stadsondernemer en Boekhandel Donner slaan handen ineen voor jubileumeditie van de Rotterdamse Stadsondernemer.
Begindatum:
18 juni, 14:00 uur
Einddatum:
18 juni, 17:00 uur
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Rotterdam | Hoogstraat 110 | 3016 BK Rotterdam
Meer informatie:
Meld je hier direct aan!

Programma:

Deelnemers kunnen tijdens deze tiende editie met vijf succesvolle Rotterdamse managementboekschrijvers in gesprek over groei en innovatie in tijden van verandering. Een thema dat juist nu na ruim anderhalf jaar COVID extra van belang is.

Het programma bestaat uit:

  • Justin Jansen en Tom Mom, auteurs van het nummer 1 managementboek van dit moment: "Naar een gezond groeibedrijf in vijf stappen - Succesvol zijn en blijven in tijden van verandering"
  • Sylvia Vrugt, auteur van "Op koers op karakter"
  • Cor de Graag, auteur van "Ondernemers zijn net mensen"
  • Co-auteur Dorien van der Heijden van "De strategie van de Kreeft - Bouw aan echte vernieuwing"

 

Over de Rotterdamse Stadsondernemer

De Rotterdamse Stadsondernemer is in 2018 opgericht als het kennis & innovatieplatform voor en door Rotterdamse Groeiondernemers. Afgelopen jaren schreven al meer dan 750 ondernemers zich in voor de events van De Rotterdamse Stadsondernemer. Elk event van De Stadsondernemer draait om een belangrijk thema zoals duurzaamheid en digitalisering. Tijdens deze events delen verschillende Rotterdamse ondernemers hun inspirerende groeiverhaal met alle fuck-ups die daarbij horen. Deze groeibriljanten van de stad, zoals de oprichters van Studio RAP, Kaapse Brouwers, Gers! en vakanties.nl, kunnen als geen ander startende ondernemers inspireren en helpen hun onderneming te laten slagen. Kijk voor meer informatie op: https://www.destadsondernemer.nl.