Kennissessie door Richel Monpellier

  • Inhoudstype:
    • Event
  • Thema’s:
    • Ondernemerschap
Richel Monpellier organiseert een kennissessie voor Rotterdamse ondernemers.
Richel Monpellier

Reserveer donderdag 14 maart in je agenda, want er staat een inspirerend evenement gepland op het levendige Ondernemersplein in Rotterdam! Namens het 40-jarige jubileum van de Ondernemersbalie organiseert de Gemeente Rotterdam op donderdag 14 maart een boeiende kennissessie met de Rotterdamse zakenvrouw Richel Monpellier tijdens de Inloopdag van het Ondernemersplein in de Kamer van Koophandel.

Van 12.15 tot 13.00 uur deelt Richel Monpellier haar ondernemersreis van de afgelopen vijf jaar. Verwacht diepgaande inzichten, waardevolle lessen en praktische tips voor startende ondernemers. Een inspirerende sessie, luchtig gepresenteerd en in een positieve flow. Richel is een succesvol onderneemster en genomineerd als Rotterdamse Zakenvrouw 2020/2021. Met haar bedrijf The Happy Flow timmert ze succesvol aan de weg.

Aanwezig?

Laat ons weten of je van plan bent langs te komen via het aanmeldformulier onderaan deze pagina!

Inloopdag Ondernemersplein

De kennissessie met Richel Monpellier vindt plaats tijdens de Inloopdag van het Ondernemersplein in de KVK. Gevestigde en startende ondernemers worden uitgenodigd om binnen te lopen bij de Kamer van Koophandel aan de Blaak 40. We nodigen je uit tussen 9.00 en 17.00 uur deel te nemen, zonder vooraf een afspraak te maken! De kennissessie zelf is tussen 12.15 en 13.00 uur.

Op deze Inloopdag krijg je gelegenheid om persoonlijk in gesprek te gaan met ervaren adviseurs van partners op het Ondernemersplein. Aarzel niet om al jouw ondernemersvragen te stellen, variërend van ondernemingsplannen en belastingzaken tot uurtarieven, merken, octrooien, het starten vanuit een uitkering, en financiële vraagstukken.

Aan wie kan je je vragen stellen?

Partners zoals de Belastingdienst, UWV, Qredits, St. Ondernemersklankbord, Gemeente Rotterdam, Bureau Benelux voor de Intellectuele Eigendom, Regionaal Bureau Zelfstandigen, Hogeschool Rotterdam, Gemeenten Drechtsteden, KVK en natuurlijk de Ondernemersbalie heten je van harte welkom!

Wat kan je verwachten?

Op één dag antwoord op al je vragen over jouw bedrijf van ervaren adviseurs maar ook de mooie kans om andere (startende) ondernemers te ontmoeten. Dit evenement biedt een uitgelezen kans voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Ontmoet gelijkgestemden, deel ideeën uit en krijg waardevolle inzichten van ervaren adviseurs.

40 jaar Ondernemersbalie

De Ondernemersbalie in Rotterdam bestaat 40 jaar. Wat 40 jaar geleden begon aan een bureau in het toenmalige Hulp en Informatiecentrum in de Bibliotheek in Rotterdam is uitgegroeid tot een balie in de Kamer van Koophandel. Hier kunnen ondernemers terecht met vragen over ondernemen in Rotterdam. De balie is te vinden op het Ondernemersplein in de Kamer van Koophandel aan de Blaak 40. Deze is geopend op dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur. De Ondernemersbalie is tussen 9.00 en 17.00 uur ook telefonisch en per mail bereikbaar. Met de persoonlijke service bij de Ondernemersbalie biedt de gemeente veel ondernemers dienstverlening op maat. In het kader van dit jubileum organiseren we het hele jaar ondernemersevents en delen we heel veel inspiratieverhalen van ondernemers die zijn begonnen bij onze Ondernemersbalie.

The Happy Flow

Ter ere van het 40-jarig bestaan van de Ondernemersbalie zijn we vanuit Ondernemen010 ook in het verhaal van Richel Monpellier, eigenaresse van The Happy Flow, gedoken. Bij binnenkomst in The Happy Flow werden we met open armen ontvangen door Richel. Met een brede glimlach vraagt ze: “Wat wil je drinken? Wees welkom!” Dit warme en gastvrije onthaal is kenmerkend voor Richel en tevens het succes van haar onderneming. Lees binnenkort het hele verhaal van Richel op onze jubileumpagina.

Inschrijfformulier kennissessie Richel Monpellier

Schrijf je hier in om deel te nemen aan de kennissessie van Richel Monpellier

Hidden

Volgende stappen: een betaal add-on installeren

Om betalingen op dit formulier te accepteren moet je een van onze betaal add-ons installeren. Bezoek de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/blog/payment-add-ons) voor meer informatie over je betaal add-ons. Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Details contact

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

Evenement informatie

Begindatum
14 maart 2024, 12:15
Einddatum
14 maart 2024, 13:00

Nu inschrijven

  • type: Registreren
    prijs: gratis

De Ondernemersbalie gaf mij het vertrouwen om te starten.”

Richel Monpellier, The Happy Flow

40 jaar Ondernemersbalie – inspiratieverhalen

Rotterdam, de stad van vernieuwing en ondernemen, is de thuisbasis van veel ondernemers die gestart zijn bij de Rotterdamse Ondernemersbalie. Verhalen die een inspiratiebron voor velen zijn. In het kader van het 40-jarige jubileum van de Ondernemersbalie spraken we deze ondernemers. Je leest er alles over op onze jubileumpagina!

Label Ondernemersbalie 40 jaar ter illustratie

Deel deze pagina