Kick-off Actieplan (Energie)Industrietransitie voor het MKB

  • Inhoudstype:
    • Meet-up
  • Thema’s:
    • Duurzaamheid
    • Innovatie
    • MKB010 Next
Afbeelding ter illustratie van het event

De energietransitie waar de industrie mee te maken heeft verandert meer dan alleen van fossiele naar duurzame bronnen. Nieuwe technologieën vragen om nieuwe vaardigheden, verdienmodellen en innovatieve matching van personeel. De energietransitie is ook een industrietransitie. Daarom organiseren MKB Rotterdam Rijnmond en innovatieplatform iTanks op donderdag 16 november om 15:30 uur in BlueCity Rotterdam de kick-off voor het actieplan MKB dat de komende jaren uitgevoerd gaat worden.

Hoe zorg je dat je klaar bent voor wat komen gaat? Hoe loop je voorop in die veranderingen en hoe ben je voorbereid op de toekomst? En wat betekent dat voor je personeel (instroom, doorstroom om- en bijscholing)? Hoe zet je Leven Lang Ontwikkelen in? Met een informatief programma praten we je bij en schetsen we wat het actieplan zal bieden. Laat je ook informeren op de informatiemarkt.

Programma

15:30 uur Ontvangst
16:00 uur Opening door Pieter van Klaveren (MKB RR) en Mark Oosterveer (iTanks)
16:10 uur Interactief programma, waarbij o.a. twee koplopers uit het MKB hun ervaringen delen
17:00 uur Informatiemarkt en borrel
Er zijn diverse stands waar je je kunt laten informeren over de energietransitie, Leven Lang Ontwikkelen en innovatieve wijzen van personeelsmatching
18:00 uur Verwacht einde evenement

Evenement informatie

Begindatum
16 november 2023, 15:30
Einddatum
16 november 2023, 18:00
Locatie
BlueCity Rotterdam, Maasboulevard 100, Rotterdam, 3063 NS

Deel deze pagina