KVK Innovatie Top 100 Event

  • Inhoudstype:
    • Prijsuitreiking
  • Thema’s:
    • Innovatie
KVK Innovatie Top 100. Beeld ter illustratie.

Hét evenement waar innovatief ondernemend Nederland samenkomt. is wel het KVK Innovatie Top 100 Event. Meld je gratis aan en bouw samen met andere ondernemers aan je bedrijf.

KVK Innovatie Top 100

De 100 finalisten van 2023 zijn bekend! Op het KVK Event op woensdagmiddag 30 november in DeFabrique Utrecht maakt KVK bekend wat de ranking is én wie de winnaar wordt. Wie mag zich een jaar lang het meest innovatieve bedrijf van Nederland noemen?

Inspiratie en netwerken

In de Inspiratie-arena gaat Irene Rompa in gesprek met een aantal ondernemers. In de sessie van Saskia Rademaker (Aurum Training) en Ingeborg Harten (7People, Techleap en Coalition Capital) worden tal van praktische tips gegeven, die direct toepasbaar zijn in het bedrijf. En Alexander Wijninga van Watermelon vertelt in de Shitshow welke keuzes je wel en juist niet moet maken als ondernemer. Mews-oprichter Matthijs Welle neemt de tijd om deelnemers te vertellen over verantwoord groeien. Daarnaast is het mogelijk aan te schuiven bij een netwerktafel en zo in contact te komen met andere ondernemers met dezelfde vraag. Deel ideeën, leer van elkaar en leg connecties om samen verder te komen. Op de Expo zijn de pioniers uit de 18e KVK Innovatie Top 100 te vinden.

Grootste innovatieprijs

KVK stimuleert mkb-bedrijven om te groeien en te innoveren. Elk jaar presenteert KVK de KVK Innovatie Top 100, een etalage vol succesvolle innovaties uit het midden- en kleinbedrijf. De kracht is te laten zien waartoe het Nederlandse mkb in staat is. De afgelopen 17 jaar is deze lijst uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het mkb.

Evenement informatie

Omschrijving
Meer informatie en gratis aanmelden
Begindatum
30 november 2023, 13:30
Einddatum
30 november 2023, 18:30
Locatie
DeFabrique, Westkanaaldijk 7, Utrecht, 3542 DA

Deel deze pagina