KVK Online sessie: software-updates

  • Inhoudstype:
    • Webinar
  • Thema’s:
    • Veilig

Houd je deur dicht voor hackers

Elk jaar is één op de vijf ondernemers slachtoffer van cybercrime. Bijvoorbeeld van hacking, waarbij criminelen je computer binnendringen. Dat gaat vaak via zwakke plekken in niet-bijgewerkte software. Ontdek op 25 juni bij KVK hoe software-updates voorkomen dat hackers deze kwetsbaarheden misbruiken.

Updates houden je software goedwerkend en veilig. Regelmatig en snel updaten van je software voorkomt dat hackers je computer binnendringen. Zo kunnen ze je geld of gegevens niet stelen. Of stiekem ransomware installeren.

Tijdens deze online sessie gaan we de diepte in met cybersecurityexpert Marcel Krommenhoek van OpenSight IT Security. We bespreken wat software-updates precies zijn. En waarom het belangrijk is updates direct te installeren. Vooral als het om beveiligingsupdates gaat. Je krijgt tips hoe je je systemen up-to-date houdt en waar je het beste mee kunt beginnen. Marcel Krommenhoek: ‘’Geen updates uitvoeren is als het lopen met een gat in je schoen. Niets aan de hand als het mooi weer is. Maar als het regent baal je dat je niet even naar de schoenmaker bent geweest.’’

Heb je tijdens de uitzending vragen? Stel deze dan live via chat.

Voor wie?

Deze online sessie is bedoeld voor zzp’ers en klein mkb’ers die aan de slag gaan met hun digitale veiligheid.

Evenement informatie

Begindatum
25 juni 2024, 12:30
Einddatum
25 juni 2024, 13:00

Nu inschrijven

Deel deze pagina