KVK Start events – Veilig online ondernemen

Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies en praktische informatie. Laat je inspireren tijdens de KVK Start Events en pak een voorsprong met jouw bedrijf.

Veilig online ondernemen

Een hack of een lek: het is elke week raak. Jaarlijks is 1 op de 5 ondernemers slachtoffer van een cyberincident.
Wat kun je zelf doen om je online veiligheid te vergroten? Hoe ga je goed om met de persoonsgegevens van je klanten? Hoe zet je social media op een veilige manier in? En wat doe je als je gehackt wordt? Tijdens het KVK Start event op 4 juli leer je hoe je veilig online onderneemt.

Programma

19:45: Platform geopend

20:00: Livestream met Rajko Smaak van het Digital Trust Center (DTC), Timothy van Laar van marketingbureau ODIV, Martijn Hos van Thuiswinkel.org, webshop-eigenaar Liv Groen en Astrid Feitsma van KVK

In het eerste gedeelte van deze uitzending spreken Rajko Smaak (DTC), ondernemer Timothy van Laar en KVK-adviseur Astrid Feitsma over de basisprincipes van veilig online ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan wachtwoordbeheer, antivirussoftware en updates uitvoeren. Daarnaast praten we over veiligheid op social media. Hoe zorg je dat je social media veilig kunt inzetten? In deel twee van de uitzending praten Martijn Hos (Thuiswinkel.org), ondernemer Liz Groen en KVK-adviseur Astrid Feitsma over het thema ‘online betalen’. Hoe zorg je ervoor dat online betalingen veilig verlopen, voor zowel jou als je klant? Daarnaast gaan we in op het thema ‘trends en ontwikkelingen’. Welke trends zijn er op het gebied van online ondernemen en hoe speel je hier als starter op in?

21:15: Stel je ondernemersvraag en ontmoet andere deelnemers

Na de livestream blijft het platform nog een half uur geopend. Je kunt dan je vragen stellen aan KVK-adviseurs en er is de mogelijkheid om andere deelnemers te ontmoeten in de chatcarrousel.

21:45: Einde programma

Klik hier om je direct voor dit evenement aan te melden.

Evenement informatie

Begindatum
04 juli 2023, 20:00
Einddatum
04 juli 2023, 21:45
Locatie
Online

Deel deze pagina