Lean Innovation Summit

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

De beste innovatietraining voor teams

Omschrijving:
De Europese Lean Innovation Summit, beter bekend als ‘de beste innovatietraining voor teams’ komt dit jaar naar Rotterdam op 12 november. “Lean Innovation Summit is een innovatie-event voor teams en dat komt dit najaar naar Rotterdam”, legt initiatiefnemer Thijs Sprangers uit. “Er komen internationale experts, maar ook veel cases uit de lokale community. Het is maar twintig procent keynotes en voor de rest interactie zoals workshops, een unconference en matchmaking.”
Begindatum:
12 november, 09:00 uur
Einddatum:
12 november, 22:00 uur
Kosten:
Vanaf 495 euro
Locatie:
Rotterdam
Meer informatie:
Emerce

Programma:

De eventserie wordt voortaan georganiseerd door Emerce onder de naam ‘Lean Innovation Summit’. Het team van Live on Demand blijft verantwoordelijk voor programmering en partnerships. Naast de Gemeente Rotterdam zijn Wework, Strategyzer, OneUp en PA Consulting partner in het innovatie-evenement.

Sprangers: “We zagen steeds meer grote bedrijven op onze events. De vraag is steeds: hoe kunnen we succesvol blijven innoveren, op internationale schaal en het ondernemerschap onder medewerkers stimuleren? Wij brengen bedrijven, dienstverleners, investeerders en startups met elkaar in contact. Het succes van onze Europese evenementen reeks vraagt om een grotere eventorganisatie. Met Emerce kunnen we dit op veel grotere schaal organiseren.”

Gijs Vroom, eigenaar van Emerce, vult aan: “De sterke community die is opgebouwd rond deze innovatieserie past heel goed bij ons Venture-domein. De inhoud en internationale netwerk van Live on Demand biedt een prachtig platform voor startup ondernemers en corporate innovators.”

Naast innovatieleiders zoals Alexander Osterwalder spreken in november innovation experts van ING en Unilever over Lean Startup, Agile en Design Thinking. De eerstvolgende meet-ups worden georganiseerd in Londen, Stockholm, Berlijn, Amsterdam en Rotterdam.