Leven Lang Leren Café

  • Inhoudstype:
    • Meet-up
  • Thema’s:
    • MKB010 Next
Foto ter illustratie voor Leven Lang Leven Café

Leren is altijd belangrijk omdat de industrie voortdurend evolueert en vernieuwt. Nieuwe technologieën, processen en methoden worden regelmatig geïntroduceerd, en vakmensen moeten bijblijven om relevant en productief te blijven. Dit stelt hen in staat om efficiënter te werken, kwaliteit te leveren en concurrerend te blijven in een dynamische markt. Daarnaast kan leren nieuwe kansen en carrière paden openen, waarbij vakmensen hun kennis kunnen uitbreiden en zich kunnen specialiseren in specifieke gebieden. Kortom, leren is essentieel om succesvol te blijven en te groeien.

Tijdens het Leven Lang Leren Café op vrijdag 13 oktober om 14:30 uur bij IT Campus kijken wij naar innovaties rondom digitalisering en scholing.

MKB’er: blijf leren en vernieuwen!

Als MKB’er wil je blijven concurreren in de markt en up-to-date blijven. Ook voor jezelf en je collega’s is het belangrijk om als vakmens op de hoogte te zijn van de laatste innovaties en ontwikkelingen in je gebied van expertise. Wanneer je open staat voor nieuwe vormen van innovatie, inspiratie en kennis van vakmensen, ga je vooruit met je onderneming. Het leven Lang Leren Café helpt je op de goede weg te komen én te blijven om voortdurend te leren.

Luister naar een inspirerende keynote van Geeske Steeneken, Learning & Development Lead bij Koole Terminals, over haar kijk op een leven lang leren, plus innovatieve pitches en ontmoet het netwerk. Schrijf je in via onderstaande button.

Het programma

14:30 uur                            Inloop
15:00 uur                            Introductie, keynote en innovatiepitches
15:45 uur                            Netwerkborrel
17:00 uur                            Verwacht einde evenement

Evenement informatie

Begindatum
13 oktober 2023, 14:30
Einddatum
13 oktober 2023, 17:00
Locatie
IT Campus

Nu inschrijven

Deel deze pagina