>

LSH010 ONTBIJT 17 juni

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

LSH010 ONTBIJT 17 juni 2021

Omschrijving:
Op donderdagochtend 17 juni vindt het volgende LSH010 ontbijt weer plaats! De ontbijtsessie staat deze keer in het teken van: DNA sequencing & gepersonaliseerde behandelingen in de zorg.
Begindatum:
17 juni, 08:00 uur
Einddatum:
17 juni, 10:30 uur
Kosten:
Gratis
Locatie:
Online
Meer informatie:
Klik hier om aan te melden en om het programma te bekijken!

Programma:

Berry Kriesels, Founder en CEO van Omnigen, is één van de sprekers tijdens de ontbijtsessie.

Hiernaast spreekt Rokesh Jankie, Google Cloud Sales Engineering Manager over de visie van Google op DNA sequencing & gepersonaliseerde behandelingen in de zorg.

Uiteraard vinden er weer diverse smart sessies plaats! Jalal Dahham en Roeland Kollen van de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in de GCC-landen (Gulf Cooperation Council) vertellen tijdens een smart sessie meer over de kansen voor eHealth ondernemers in de Golf-regio. En Nicole van ’t Wout, Founder & CEO van blendIN solutions, lanceert tijdens een smart sessie de nieuwe mobile learning innovatie in de zorg: Wisbits!

Heb jij interesse om namens jouw organisatie een smart sessie te organiseren? Er zijn nog twee plekken vrij! Laat jouw interesse weten via het registratieformulier.

Uiteraard kan je ook weer jouw online profiel aanmaken en 1 op 1 meetings inplannen (ook deze keer weer gedurende twee dagen!). Meld je nu aan en laat je tijdens het komende LSH010 ontbijt inspireren!