Masterclass Zon: Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in zonne-energie!

  • Thema’s:
    • Duurzaamheid
    • Maritiem

Wil jij meer weten over zonne-energie? Dan is de Masterclass Zon iets voor jou! Tijdens deze bijeenkomst, georganiseerd door Deltalinqs, leer je alles over de nieuwste ontwikkelingen en kansen in de zonne-energiesector. Het is een geweldige kans om jouw kennis te vergroten en interessante inzichten op te doen.

Dak met zonnepanelen en 2 adviseurs die ernaast staan - hoort bij Masterclass Zon
Esther en Willem, zonadviseurs van de gemeente Rotterdam

Kom naar de Masterclass Zon op 12 juni. Je kunt luisteren naar experts uit de zonne-energie-industrie en met hen praten. Ze vertellen je over de groei van zonne-energie, nieuwe technologieën en voorbeelden van zonne-energie in de industrie. Naast Havenbedrijf, gemeente Rotterdam en Deltalinqs zijn ook DCMR, Stedin en provincie Zuid-Holland aanwezig.

De Masterclass Zon is speciaal voor ondernemers en professionals in Rotterdam en omgeving die geïnteresseerd zijn in zonne-energie. Het is een geweldige kans om te leren van experts, ideeën uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.

Mis deze kans niet om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de zonne-energiesector en te ontdekken hoe zonne-energie jouw bedrijf kan helpen. Meld je vandaag nog aan voor de Masterclass Zon. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Evenement informatie

Omschrijving
We hopen jou te verwelkomen op de Masterclass Zon!
Begindatum
12 juni 2023, 15:30
Einddatum
12 juni 2023, 17:30
Locatie
Deltalinqs, Waalhaven Z.z. 19 , ROTTERDAM , 3089 JH

Deel deze pagina