MKB Digital Experience

 • Inhoudstype:
  • Event
 • Thema’s:
  • Digitaal
  • Ondernemerschap
  • Veilig

Ook dit jaar staat het tweede kwartaal bij MKB Rotterdam Rijnmond in het teken van digitalisering & innovatie. Hoogtepunt van dit kwartaal is ongetwijfeld de MKB Digital Experience welke zal plaatsvinden op 28 mei a.s. met een gevarieerd en boeiend programma op een inspirerende locatie.

Sfeerimpresssie Fenix Food Factory, MKB Digital Experience 2024
© Peter Schmidt

Op 28 mei is er plaats voor 150 ondernemers om deel te nemen aan de Experience bij ‘Remastered’. Op deze locatie komen de oude Hollandse (schilder) meesters op spectaculaire wijze digitaal weer tot leven en aan het einde van het programma ga jij dit zelf meemaken!

Programma

 • 14.30 uur Ontvangst
 • 15.00 uur Start plenair
 • 15.45 uur Start Break-outs
 • 16.45 uur Borrel en Remastered Experience
 • 18.15 uur Einde

Keynote Sanne Kanis

We beginnen met een keynote van Sanne Kanis, auteur van het boek ‘Niet appen tijdens het eten’. In haar interactieve keynote gaat zij in op de wijze waarop technologie in het algemeen en digitalisering in het bijzonder ons dagelijks leven en omgangsvormen beïnvloedt, zowel zakelijk als privé. Het programma gaat vervolgens verder met een drietal breakouts waaruit je kunt kiezen met als onderwerpen:

Digitale bedrijfsvoering

Data kan je op tal van manieren helpen om je bedrijfsvoering te optimaliseren en je doelen sneller en efficiënter te bereiken. Aan de hand van een aantal concrete voorbeelden laat Martine Meijburg van Sandbox de impact zien van het toepassen van digitalisering binnen de bedrijfsvoering van haar bedrijf en wat dit kan betekenen voor jouw bedrijf.

Online marketing

De digitale wereld biedt tal van mogelijkheden om jouw bedrijf en producten onder de aandacht te brengen bij jouw (toekomstige) klanten. Mart Roumen van @gagement zal ingaan op wat er nodig is om online marketing ook echt effectief te maken. Daarnaast zal hij ook de kracht laten zien van een slimme combinatie van online en offline.

Digitale veiligheid

Ook de criminaliteit maakt gretig gebruik van de ongekende mogelijkheden die digitalisering biedt. Beveiliging van jouw digitale bedrijf is minstens zo belangrijk als de beveiliging van jouw fysieke/offline bedrijf. Max Overhand van SBA neemt je mee langs de belangrijkste digitale risico’s en de mogelijke en vereiste maatregelen om jouw digitale bedrijf adequaat te beveiligen.

Daarnaast zal er aandacht besteed worden aan de mogelijkheden die de Digiwerkplaats Rijnmond biedt om jouw bedrijf te ondersteunen bij het zetten van stappen op deze drie digitale vakgebieden.

Aanmelden, zowel voor leden als niet-leden

Je kunt je zowel als lid of als niet-lid inschrijven voor de MKB Digital Experience via de website van MKB Rotterdam Rijnmond.

Evenement informatie

Begindatum
28 mei 2024, 14:30
Einddatum
28 mei 2024, 18:15
Locatie
Remastered, Willemsplein 79, 3016 DR Rotterdam

Deel deze pagina