Netwerkontbijt Zorginnovatie 23 januari 2019

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Extra editie in eHealthweek

Omschrijving:
Op 23 januari vindt een extra editie van het 'Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie' plaats. Deze keer staat het ontbijt in het teken van eHealth.
Begindatum:
23 januari, 08:00 uur
Einddatum:
23 januari, 10:00 uur
Meer informatie:
Meld je hier aan voor het ontbijt

Programma:

Kom meer te weten over de speciale rol van ehealth in het nieuwe zorgconcept voor senioren van de Havenpolikliniek en hoe de samenwerking met de Hogeschool Rotterdam daarin vorm krijgt! En geef je op voor de regionale voorrondes van de Nationale Zorginnovatieprijs via www.zorginnovatieprijs.nl (DEADLINE 31 december 2019) en wellicht mag u komen pitchen tijdens het ontbijt.

Aanwezig zijn onder andere Erik Gerritsen, secretaris-generaal VWS, wethouder Sven de Langen (Volksgezondheid, Zorg, Sport, Ouderen) en Ton van der Steen, directeur Medical Delta. 

Na afloop van de plenaire sessie - die deze keer twee uur duurt - kun je mee op de Rotterdamse eHealth Innovatie Safari. Bezoek de Digitale Poli, of ga mee naar Rijndam Revalidatie, de Havenpolikliniek en de Hogeschool Rotterdam. Er is van alles te doen in Rotterdam tijdens de eHealthweek.

Zowel voor als na afloop van het ontbijt kunt u uiteraard weer 1 op 1 meetings inplannen. Om hier een uitnodiging voor te ontvangen, is het belangrijk u eerst op te geven voor het ontbijt.