Ondernemen010 Live!

 • Thema’s:
  • MKB010 Next
  • Ondernemerschap
  • Vitale Kerngebieden

We zitten middenin uitdagende tijden, maar in Rotterdam zetten we de schouders eronder en gaan we aan de slag. Daarom organiseren MKB Rotterdam Rijnmond en gemeente Rotterdam speciaal voor Rotterdamse MKB ondernemers op woensdag 1 februari een nieuwjaarsevent.

Ondernemen010 Live

Tijdens Ondernemen010 Live! vind je inspiratie om het nieuwe jaar goed te starten en waar je energie van krijgt. Ook koppelen we vragen en antwoorden aan elkaar. Wil je je website professionaliseren? Zoek je een testlocatie voor je nieuwe product? Heb je een vraag aan de gemeente over subsidies? Stel je vraag en je wordt gelijk gekoppeld aan de juiste mensen. Laat het netwerk voor je werken!

Aanmeldingen gesloten

Wegens het indrukwekkend aantal aanmeldingen is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit event.

We komen binnenkort in onze nieuwsbrief bij je terug met een aftermovie. Meld je daarom nu aan voor de Ondernemen010 nieuwsbrief!

Programma

16.45 uur: inloop

17.00 uur:

 • Gezamenlijke opening door Wethouder Simons en voorzitter MKB Rotterdam-Rijnmond Pieter van Klaveren.
 • Panelgesprek over het belang van ondernemerschap voor de stad en de noodzaak van constante ontwikkeling en vernieuwing van je bedrijf.
 • Keynote Otto Raspe van Rabobank Research over toekomstbestendig ondernemen.

18.00 uur:

 • Ga in gesprek met de experts! Ontdek op welke gebieden de gemeente jou kan ondersteunen bij het ondernemen. Denk aan subsidies, elektrisch rijden of sociaal ondernemen. Of hoor van iTanks of het circulair loket wat zij voor je kunnen betekenen. Heb je een vraag? We koppelen je aan de juiste persoon of organisatie.
 • Interactieve breakout sessie onder begeleiding van Sabine Biesheuvel waarin onder andere Hans Scheffer van Helloprint deelt welke fouten hij heeft gemaakt en wat hij daarvan heeft geleerd. Leer van de fouten van andere ondernemers!
 • Interactieve breakout MKB digicafé onder begeleiding van IT Campus, waarin je tips en tricks kunt krijgen over het verder digitaliseren van je bedrijf.  
   
 • Gelegenheid tot netwerken

19.30 uur: einde Ondernemen010 Live!

Evenement informatie

Begindatum
01 februari 2023, 17:00
Einddatum
01 februari 2023, 19:30
Locatie
Maassilo, Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam, 3081AE, NL

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Nieuwsbrief abonneren

Altijd op de hoogte blijven van alle ondernemersnieuws in Rotterdam? Inspiratieverhalen van mede ondernemers lezen? Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ondernemen010.

"(verplicht veld)" geeft vereiste velden aan

Wij gebruiken jouw gegevens alleen voor het verwerken van de aanmelding voor de nieuwsbrief. Lees ons privacybeleid (link opent in nieuw venster) voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel deze pagina