Ondernemen010 Live!

  • Thema’s:
    • MKB010 Next
    • Ondernemerschap
    • Vitale Kerngebieden

We willen graag met elkaar het nieuwe ondernemersjaar goed inluiden.  Daarom organiseren gemeente Rotterdam en MKB Rotterdam Rijnmond speciaal voor Rotterdamse ondernemers op donderdag 1 februari voor de tweede keer op rij het nieuwjaarevent Ondernemen010 Live! 

Foto ter illustratie van het evenement

Tijdens ondernemen010 Live! vind je inspiratie om het nieuwe jaar goed te starten. Er is een hoofdprogramma met een inspirerende spreker, we organiseren een informatiemarkt met diensten en producten voor ondernemers vanuit de gemeente en een aantal partners en er vinden workshops plaats.  

Wil je je website professionaliseren? Heb je een vraag aan de gemeente over subsidies? Stel je vraag en je wordt gekoppeld aan de juiste mensen die je gelijk kunnen helpen. Bijvoorbeeld met zaken als vergunningen, regelgeving, geldzaken en toekomstbestendig ondernemen. Laat het netwerk voor je werken!  

Zet de datum alvast in je agenda en houd onze website in de gaten om je definitief te kunnen aanmelden.

Evenement informatie

Begindatum
01 februari 2024, 07:30
Einddatum
01 februari 2024, 10:30
Locatie
Hulstkampgebouw, Maaskade 119, Rotterdam, 3071 NK, NL

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Nieuwsbrief abonneren

Altijd op de hoogte blijven van alle ondernemersnieuws in Rotterdam? Inspiratieverhalen van mede ondernemers lezen? Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ondernemen010.

"(verplicht veld)" geeft vereiste velden aan

Wij gebruiken jouw gegevens alleen voor het verwerken van de aanmelding voor de nieuwsbrief. Lees ons privacybeleid (link opent in nieuw venster) voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel deze pagina