Innovatief Pitch Ontbijt 'ZH Innovation Challenge'

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vragen, verbinden en vernieuwen

Omschrijving:
Op 13 december 2018 bundelen iTanks, Deltalinqs, Rotterdam Makers District, Innovation Quarter en de Gemeente Rotterdam de netwerken voor een Innovatief Pitch Ontbijt voor ‘vragen, verbinden en vernieuwen’.
Begindatum:
13 december, 07:00 uur
Einddatum:
13 december, 10:00 uur
Kosten:
Gratis
Meer informatie:
Meer informatie en aanmelden

Programma:

ze tijdens de brainstorms hun bijdrage leveren aan de actuele uitdagingen op het gebied van verduurzaming, arbeidsmarkt, technologie en innovatie. Dit keer worden geen producten en diensten gepitcht maar actuele vraagstukken uit de industrie. En jij kan helpen om deze vraagstukken op te lossen! Het aantal deelnemers aan de brainstorms is beperkt. De echte liefhebbers denken mee, de netwerkers blijven in de Onderzeebootloods voor hun eigen relatieonderhoud.

De vraagstukken komen uit de dagelijkse praktijk van de organiserende partners en zullen tijdens het event kort en krachtig gepitcht worden door de bedrijven zelf. Daarna kunnen geïnteresseerden mee voor een brainstorm om hun kennis en ervaring te delen en om hun interesse aan te geven voor vervolgsessies om het vraagstuk op te lossen.

07:30 uur  Ontvangst, ontbijt, ontmoetingen
08:00 uur  Opening van het pitchpodium
08:20 uur  Pitches probleemstellingen 
08:40 uur  Netwerken of Breakouts 
09:45 uur  Afronding
10:00 uur  Iedereen weer aan het werk