Plug in 010 – Samen op weg naar nul

  • Inhoudstype:
    • Meet-up
  • Thema’s:
    • Duurzaamheid
© Logistiek010.nl

Plug in en laad jezelf op met kennis, inspiratie, resultaten en lessen uit de praktijk. Plug In 010 is het jaarlijkse gratis kennisevenement van Logistiek 010 voor iedereen die alles wil weten over slimme en schone stadslogistiek in Rotterdam. Bovendien is er een toffe winactie waarmee je kans maakt op een jaar lang gratis schoon vervoer!

Zero Emissiezone voor Stadslogistiek (ZES)

De Zero Emissiezone voor Stadslogistiek (ZES-zone) komt eraan. Heb je een of meerdere zakelijke bestel- of vrachtauto’s en rij je daarmee in Rotterdam? Dan gaat er de komende jaren wat veranderen voor jou. Kom er tijdens Plug In 010 achter wat de ZES-zone precies betekent voor jouw bedrijf en wat je kunt doen om je op deze zone voor te bereiden! 

Programma

Het evenement duurt van 16.00 tot 20.00 uur. Heb je nog een afspraak staan aan het eind van de middag? Of sluit je wat later of ben je nog een klant aan het helpen? Geen probleem. Kom wanneer het jou uitkomt! Uiteraard zorgen wij voor een hapje en drankje terwijl jij jezelf oplaadt met informatie, inspiratie en lessen over slimme en schone stadslogistiek.

Andere ondernemers

Ontmoet andere ondernemers, stel al je vragen over de ZES-zone aan onze experts, ontdek de vele mogelijkheden van slimme en schone logistiek, maak kennis met ons gratis probeeraanbod, laat berekenen wat het je kan opleveren, laat de gemeente Rotterdam weten waar jij een laadpaal wil zien of schuif gezellig aan bij een van onze Plug In Specials!

Plug In 010 Specials

17:00 uur         Wat, wanneer en voor wie is de ZES-zone? 

17:30 uur         Wat levert elektrisch rijden mij op? 

18:00 uur         Welke ondernemers gingen je voor? 

18:30 uur         De grote Plug In 010 Quiz 

Win-actie

Maak kans op een gratis uitstootvrij vervoersmiddel voor een jaar! Je doet met jouw deelname aan Plug in 010 automatisch mee aan de win-actie.   

Aanmelden

Toegang tot Plug in 010 is gratis, maar meld je wel even aan. Dan is jouw toegang gegarandeerd en rekenen we op jouw komst!

Ken jij een collega-ondernemer voor wie dit evenement ook interessant is? Stuur de informatie gerust door, zodat deze ondernemer zich ook kan inpluggen.

Evenement informatie

Begindatum
30 maart 2023, 16:00
Einddatum
30 maart 2023, 20:00
Locatie
Van Nelle fabriek, Rotterdam

Deel deze pagina