Retailution

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Retailution

Omschrijving:
Van dinsdag 29 mei tot en met donderdag 31 mei presenteert Hogeschool Rotterdam, Kenniscentrum Creating 010 Retailution: een expositie, werkbijeenkomst en symposium over retailinnovatie in Rotterdam.
Begindatum:
29 mei, 00:00 uur
Einddatum:
31 mei, 23:00 uur

Programma:

Hier komt het programma

Het Rotterdamse retailevent gericht op innovatie.

Van dinsdag 29 mei tot en met donderdag 31 mei presenteert Hogeschool Rotterdam, Kenniscentrum Creating 010 Retailution: een expositie, werkbijeenkomst en symposium over retailinnovatie in Rotterdam. U bent van harte uitgenodigd voor deze inspirerende dagen met retail-prototypes, flitspresentaties, keynotes en workshops in het World Trade Center (WTC) Rotterdam.

“Retailution: Retailinnovatie in Rotterdam” is het resultaat van twee jaar onderzoek door onderzoekers, studenten en docenten van Hogeschool Rotterdam, samen met Rotterdamse retailers en retail-stakeholders, naar toekomstbestendige midden- en kleinbedrijven in een belevenisrijke binnenstad.

Expositie
Studenten van Hogeschool Rotterdam ontwikkelden maar liefst veertien nieuwe retailconcepten, zoals kledingstukken, interactieve vitrines en straatmeubilair die verhalen vertellen; een installatie to personalize your knitwear en alvast ook een gezamenlijke shopping mall voor robots en mensen. De expositie is te zien van dinsdag 29 mei tot en met donderdag 31 mei van 17.30 – 18.00 uur in het WTC.

Werkbijeenkomst
Voor Rotterdamse retailers die meteen zelf met nieuwe inzichten en kennis aan de slag willen, organiseert Creating 010 in samenwerking met UDSRotterdam en Gemeente Rotterdam op dinsdagavond 29 mei een werkbijeenkomst met diverse workshops over storytelling, Instagram en datagebruik van klanten. Een bezoek aan de expositie is uiteraard ook onderdeel van het programma. De werkbijeenkomst is op dinsdag 29 mei van 17.30 – 20.30 uur in het WTC.

Symposium
Meer uitwisseling van nieuwe inzichten, kennis en visies op de toekomst vindt plaats op het landelijke symposium voor onderzoekers en beleidsmakers van Kenniscentrum Creating 010 en het Lectorenplatform Retailinnovatie op woensdag 30 mei in het Rotterdamse WTC. Het symposium is op woensdag 30 mei van 09.30 – 17.00 uur in het WTC.

Bekijk het hele programma