Rotterdamse Stadsondernemer: Fuck-up Thursday

  • Inhoudstype:
    • Meet-up
  • Thema’s:
    • Ondernemerschap
Header van het event van de Rotterdamse Stadsondernemer. Beeld ter illustratie.

Leren van fouten, missers en blunders. Dat is ondernemen. Tijdens Fuck-up Thursday van de Rotterdamse Stadsondernemer leren we in een heel tof programma van bekende Rotterdamse ondernemers zoals Jouri Schoemaker van Pieter Pot en Edwin van Viegen van RiF010. Daar wil je bij zijn. Reserveer je tickets via Ondernemen010 en je ontvangt 5 euro korting. Je betaalt dan nog maar 2,95 voor een early bird ticket (inclusief drankje ;).

Fuck-up Thursday

Ondernemen en fuck-ups zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van Fuck-ups kun je leren, maar liever leer je natuurlijk van de fuck-ups van anderen. Deze jubileumeditie van de Rotterdamse Stadsondernemer draait daarom helemaal om Fuck-ups.

Hoe ga je ermee om? Wanneer stop je en wanneer moet je jouw ondernemersidee juist doorzetten? Hoe herken je een fuck-up tijdig? En hoe voorkom je ze?

Bekende Rotterdamse ondernemers

Op Fuck-up Thursday zullen vier bekende en minder bekende Rotterdamse ondernemers hun grootste fouten, missers en blunders met jullie delen en vertellen hoe zij er sterker uitgekomen zijn en wat je van deze fuck-ups kunt leren. Uiteraard is er voldoende ruimte om je eigen missers te delen.

Programma

Onder leiding van onze eigen moderator Maudi Oerlemans gaan we de discussie aan met:

  • Jouri Schoemaker van Pieter Pot
  • Richel Monpellier van The Happy Flow
  • George Birch van Oyster Heaven
  • Edwin van Viegen van RiF010

En we sluiten de middag natuurlijk weer af met een informele netwerkborrel waar je met elkaar en de sprekers nog lekker kunt netwerken.

Fuck-up Thursday – reserveer je ticket met korting

Wil je er bij zijn? Schrijf je snel in en profiteer van de early-bird korting!

De Rotterdamse Stadsondernemer is het kennis & innovatie platform voor en door Rotterdamse groei-ondernemers. Het platform dat inmiddels vijf jaar bestaat wordt ondersteund door onder meer Ondernemen010, Rabobank, Gemeente Rotterdam, MKB Rotterdam Rijnmond, Bibliotheek Rotterdam en Rotterdamse Uitdaging.

Evenement informatie

Omschrijving
Reserveer met korting
Begindatum
28 september 2023, 13:30
Einddatum
28 september 2023, 17:00
Locatie
Centrale Bibliotheek Rotterdam, Hoogstraat 110, Rotterdam, 3016 BK

Nu inschrijven

Deel deze pagina