RTM games week

  • Inhoudstype:
    • Beurs
  • Thema’s:
    • Digitaal

Hét gaming lifestyle evenement van Nederland.

RTM Games Week DreamHack Rotterdam Ahoy 2022
© Rotterdam Ahoy

RTM Games Week is hét gaming lifestyle evenement van Nederland. Rotterdam Ahoy wil samen met de gemeente Rotterdam en diverse stakeholders Rotterdam een ​​week lang veranderen in het gaming episch centrum van de Benelux. Met allerlei verschillende activiteiten in de stad, variërend van zakelijke evenementen tot beurzen, educatie en sport.

DreamHack Rotterdam is terug!

DreamHack Rotterdam is het event van de RTM Games Week en keert terug naar Rotterdam Ahoy. Een esports & gaming festival wederom vol met activiteiten, zoals meerdere esports toernooien, een groot LAN, stream studio, entertainment podia en een grote gaming expo om de nieuwste benodigdheen en games te bekijken. De ultieme game-ervaring.

Rotterdam gaming connect

Gaming, gamification en esports worden steeds belangrijker in het bedrijfsleven en daarbuiten. Daarom organiseert gemeente Rotterdam op 14 oktober 2022 een unieke bijeenkomst in Rotterdam Ahoy, tijdens de Rotterdam Games Week, waar netwerken en kennisdeling centraal staan. Vertegenwoordigers binnen en rondom de gaming industrie komen samen om de laatste ontwikkelingen en groeikansen met elkaar te delen.

Samenwerken begint met elkaar ontmoeten. Ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden komen op uitnodiging samen om het laatste nieuws en vernieuwende kansen met elkaar te delen. Voor Rotterdam én daarbuiten. Want samenwerken stopt niet bij de gemeentegrens.

Inschrijven? Meld je direct aan op: Aanmelden Rotterdam Gaming Connect

Meer informatie?

Meer informatie over de RTM Games Week lees je op: RTM Games Week

Voor tickets voor RTM Games week: RTM Games Week – Tickets

Evenement informatie

Begindatum
14 oktober 2022, 12:00
Einddatum
16 oktober 2022, 16:00
Locatie
Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, Rotterdam, 3084 BA

Deel deze pagina