Foto: Femke Eusman

Transformatiecongres Ruimte voor werken

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Omschrijving:
Rotterdam groeit hard. De stad heeft daarom dringend werkruimte nodig. Ruimte die dus steeds schaarser wordt. Doel van het congres Ruimte voor Werken is de samenwerking tussen de Gemeente en de markt verder te bevorderen. Elkaar een dag lang inspireren en informeren met betrekking tot de transformatie en upgrading van Rotterdamse werklocaties gaat hiervoor zorgen. Wat zijn de thema’s? Betaalbare bedrijfsruimte, duurzaam bouwen en profilering.
Begindatum:
21 november, 10:00 uur
Einddatum:
21 november, 17:00 uur
Locatie:
De Doelen, Rotterdam
Meer informatie:
Rotterdam Transformatiecongres

Programma:

Naar verwachting zo’n 500 vastgoedprofessionals uit het hele land verzamelen zich donderdag 21 november in de Doelen van Rotterdam. Van institutionele beleggers, ontwikkelaars, grote aannemingsbedrijven, architecten, corporaties tot gemeentelijke afdelingen als Stedenbouw, Duurzaam, Gebiedsontwikkeling en Vastgoed: ze worstelen allemaal met hetzelfde probleem. De stad, in dit geval Rotterdam, is alleen aantrekkelijk voor haar bewoners en bezoekers, als er een gezond evenwicht is tussen wonen, werken, groen en ruimte voor sport en recreatie.

Functiemenging

De wethouder economie gaat voor voldoende ruimte voor economie zodat veranderingen en groei mogelijk blijven. Functiemenging is hierbij het uitgangspunt. En de nieuwe economie maakt dit steeds meer mogelijk. Vanuit de thema's betaalbare bedrijfsruimte, verduurzaming en nieuwe economie bespreken we tijdens het transformatiecongres mogelijkheden en manieren om de kansen voor vestiging en groei in Rotterdam te verzilveren. We kijken ernaar uit dit met u te delen. Maar ook om samen met u tot nieuwe inspirerende ideeën te komen. Tot ziens op 21 november.

Drie thema's

Transformatiecongres Rotterdam, Ruimte voor werken kent een drietal thema’s.

Focus I: Betaalbare bedrijfsruimte
Focus II: Verduurzaming van vastgoed en werklocaties
Focus III: Nieuwe Economie /profilering/positionering