Samen werkt: centrumorganisaties van morgen

  • Inhoudstype:
    • Congres
  • Thema’s:
    • Vitale Kerngebieden

Kom op 6 november naar het congres Samen werkt in Rotterdam. Boeiende sprekers vertellen over nieuwe vormen van samenwerken, zowel voor binnensteden als kleinere kernen. Je krijgt de nieuwste cijfers over de ontwikkeling van investeringsfondsen als de BIZ, OZB heffing en reclamebelasting. Praktijkverhalen en voorbeelden uit andere sectoren openen je ogen en helpen je aan toekomstgerichte ideeën. Kortom, een dag die je niet mag missen.  

© Arnoud Verhey

Centrumgebieden veranderen en daarmee de samenwerking

Veranderende functies in centrumgebieden en maatschappelijke opgaven leiden tot nieuwe samenwerkingsverbanden. Betrokkenheid van ondernemers, eigenaren, gemeente en andere partijen is niet vanzelfsprekend, maar wel hard nodig.

DNWS en Stad & Co hebben daarom samen met de Hogeschool van Amsterdam en tientallen centrumorganisaties, gemeenten en experts onderzoek gedaan naar toekomstige vormen van samenwerking in centrumgebieden.

Het resultaat? Samen werkt: hét werkboek voor centrumorganisaties van morgen.

Het landelijk congres is een initiatief van Stad & Co en DNWS en wordt gehost door de gemeente Rotterdam. Partners zijn MKB Rotterdam, Retailagenda, de Hogeschool van Amsterdam, de Argumentenfabriek en SDF.

Evenement informatie

Begindatum
06 november 2023, 10:00
Einddatum
06 november 2023, 16:00
Locatie
World Trade Center Rotterdam, Beursplein 37, Rotterdam, 3011 AA

Deel deze pagina