SmartPort Summit

 • Inhoudstype:
  • Congres
 • Thema’s:
  • Duurzaamheid
  • Innovatie
  • Maritiem
  • Transformatie en ontwikkeling

Energie voor transitie: donderdag 10 november 2022 in Rotterdam Ahoy.

SmartPort Summit Energie voor transitie

Waarom deelnemen aan de SmartPort Summit 2022?!

De haven van Rotterdam is in transitie en staat aan de start van een grote ‘verbouwing’. Zo moet de haven omschakelen van traditionele brandstoffen naar groene alternatieven. Dit heeft impact op alle sectoren in de haven. Wat weten we al uit 7 jaar SmartPort onderzoek met meer dan 400 bedrijven? En welke uitdagingen zien we op het gebied van energie, logistiek, infrastructuur en digitalisering? Voor een transitie is er collectieve actie nodig. Want alleen samen kunnen we deze transitie tot een succes maken.

Wat gaan we doen?

We gaan met energie voor transitie samen aan de slag. Onze host Peter Melis en het SmartPort team nemen je mee in een vooruitblik op de komende jaren en we blikken terug op de afgelopen 7 jaar. Bovendien heb je dit jaar als deelnemer de kans om tijdens het ochtendprogramma kennis op te doen over specifieke SmartPort projecten.

In de middag gaan we samen aan de slag om de collectieve acties voor de Rotterdamse haven niet alleen vast te stellen, maar er zelfs al mee te starten! Laat je daarnaast inspireren en motiveren door twee uitdagende sprekers: Derk Loorbach, directeur van DRIFT en hoogleraar sociaal-economische transities aan de faculteit Sociale Wetenschappen, Erasmus Universiteit Rotterdam en Ayca Szapora, neurowetenschapper, cognitief psycholoog, zelf-realisatiecoach en bedrijfskundige met een Black Belt in Lean & Six Sigma.

Kortom, dit programma wil je niet missen. Op deze website tref je alle informatie aan over dit event Jij bent er toch ook bij? 

Aanmelden

Meld je aan en wij zien je graag op donderdag 10 november in Rotterdam Ahoy!

Evenement informatie

Begindatum
10 november 2022, 10:00
Einddatum
10 november 2022, 18:00
Locatie
Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

Deel deze pagina