De Rotterdamse Stadsondernemer

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Omschrijving:
Op dinsdagmiddag 12 december vindt de 5e editie van De Stadsondernemer plaats in de Centrale Bibliotheek Rotterdam. Drie succesvolle Rotterdamse Stadsondernemers zullen daar vertellen welke rol “digitalisering” speelt bij hun dienstverlening, wat het ze gebracht heeft en welke lessen ze ook geleerd hebben.
Begindatum:
12 december, 14:00 uur
Einddatum:
12 december, 17:00 uur
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Rotterdam
Meer informatie:
Aanmelden voor Rotterdamse Stadsondernemer

Programma:

Het event is gratis voor leden van de Stadsondernemer. Ben je nog geen lid, dan kun je het event bijwonen voor €17,50 (incl. drankjes en hapjes tijdens en na het event).

De Rotterdamse Stadsondernemer
Afgelopen jaar schreven al meer dan 400 ondernemers zich in voor de events van De Rotterdamse Stadsondernemer. Elk event van De Stadsondernemer draait om een belangrijk thema zoals duurzaamheid en digitalisering. Tijdens deze events delen verschillende Rotterdamse ondernemers hun inspirerende groeiverhaal met alle fuck-ups die daarbij horen. Deze groeibriljanten van de stad, zoals de oprichters van Studio RAP, Kaapse Brouwers en Gers!, kunnen als geen ander startende ondernemers inspireren en helpen hun onderneming te laten slagen.