TechDrinks, editie Rotterdam

  • Inhoudstype:
    • Meet-up
  • Thema’s:
    • Digitaal

De energieke ontmoetingsplek die de innovatieve en levendige gemeenschap van IT-professionals in heel Nederland samenbrengt, 5 februari in Rotterdam.

sfeerfoto TechDrinks
© TechDrinks

TechDrinks Rotterdam

TechDrinks is meer dan een netwerkborrel. Het is de energieke ontmoetingsplek die de innovatieve en levendige gemeenschap van IT-professionals vanuit de gehele tech industrie samenbrengt.

De kracht van de IT-sector ligt in de onderlinge verbondenheid van de professionals die erin actief zijn. In een informele sfeer biedt TechDrinks een inspirerend platform voor het uitwisselen van ideeën, het smeden van nieuwe verbindingen en het bevorderen van samenwerking.

Je krijgt de kans om even te ontspannen met een verfrissend drankje, je netwerk uit te breiden, je inzichten te delen en deel uit te maken van de beweging die de toekomst van de IT-branche vormgeeft.

TechDrinks is onze belofte aan de groei en kracht van de IT-gemeenschap in Nederland. Wij nodigen je uit om deel te worden van een avond gevuld met netwerken, kennis delen en natuurlijk, heerlijke hapjes en drankjes.

Meer informatie en aanmelden

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten of je direct aanmelden? Ga dan naar de website van TechDrinks.

Digitale economie in Rotterdam

Rotterdam heeft grote ambities als het gaat om digitalisering: we willen voorop lopen met het verstandig gebruik van digitale toepassingen. Kijk wat de gemeente Rotterdam doet op het gebied van digitalisering voor ondernemers op de pagina digitaal ondernemen.

Evenement informatie

Begindatum
05 februari 2024, 16:00
Einddatum
05 februari 2024, 19:00
Locatie
RDM Next, Scheepsbouwweg 8, 3089 JW Rotterdam

Deel deze pagina