Training Presenteren & Pitchen van Qredits – 40 jaar Ondernemersbalie

 • Inhoudstype:
  • Training
 • Thema’s:
  • Ondernemerschap
Beeld ter illustratie bij training presenteren en pitchen.
© Qredits

Als ondernemer vertel je elke dag wel een keer wat je doet. Soms kort, en soms krijg je de kans en tijd om je bedrijf te pitchen. Met een krachtig en overtuigend verhaal bereik je meer. In de training Presenteren & Pitchen gaan we daarmee aan de slag. En iedereen kan het leren. In deze gratis toegankelijke training, mede mogelijk gemaakt door 40 jaar Ondernemersbalie en Qredits, leer je goed presenteren en pitchen. Gegeven door een ervaren ondernemer, met maximaal +/- 20 andere ondernemers. Zo maak jij impact met jouw verhaal.

Presenteren & pitchen

Tijdens de training oefenen we met pitchen. Je leert wat een pitch goed (en minder goed) maakt en hoe je jouw verhaal kort en krachtig vertelt. Je krijgt handvatten om vol zelfvertrouwen je verhaal te doen. En je kunt sparren met andere ondernemers.

Wat leer je?

Tijdens de training Presenteren & Pitchen van Qredits:

 • Kun je jezelf en je bedrijf kort en krachtig pitchen
 • Presenteer je overtuigend jouw ondernemersverhaal
 • Ken je alle do’s en dont’s over krachtig stemgebruik en lichaamstaal
 • Ben je minder onzeker en heb je minder podiumvrees en plankenkoorts
 • Maak je impact met al jouw presentaties en pitches!

Aanmelden Presenteren & Pitchen

Laat ons weten of je deel wilt nemen aan de training door middel van het aanmeldformulier onderaan deze pagina. De plekken voor deze training van Qredits zijn gewild, maar ook beperkt. Wanneer je jezelf inschrijft voor deze training, verwachten we ook dat je komt. Annuleer uiterlijk twee weken van tevoren, als je toch niet kan komen. Zo komt jouw plek weer beschikbaar voor een ander.

Gratis training vanwege 40 jarige jubileum Ondernemersbalie

Normaliter kost deze training 150 euro voor deelnemers*, maar in het kader van 40 jaar Ondernemersbalie, bieden we deze training gratis aan.

Als je toch verhinderd bent, meld je dan tijdig af via n.tevelde@rotterdam.nl. Wanneer je jezelf inschrijft voor deze training, verwachten we ook dat je komt.

Inschrijfformulier training Presenteren & Pitchen Qredits

Schrijf je hier in om deel te nemen aan de training Presenteren & Pitchen van Qredits i.s.m. 40 jaar Ondernemersbalie

Hidden

Volgende stappen: een betaal add-on installeren

Om betalingen op dit formulier te accepteren moet je een van onze betaal add-ons installeren. Bezoek de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/blog/payment-add-ons) voor meer informatie over je betaal add-ons. Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Details contact

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

Evenement informatie

Omschrijving
Meer informatie
Begindatum
11 april 2024, 13:30
Einddatum
11 april 2024, 16:30
Locatie
Kamer van Koophandel, Blaak 40, Rotterdam

Nu inschrijven

 • type: Aanmelden

40 jaar Ondernemersbalie

De Ondernemersbalie in Rotterdam bestaat 40 jaar. Wat 40 jaar geleden begon aan een bureau in het toenmalige Hulp en Informatiecentrum in de Bibliotheek in Rotterdam is uitgegroeid tot een balie in de Kamer van Koophandel. Hier kunnen ondernemers terecht met vragen over ondernemen in Rotterdam. De balie is te vinden op het Ondernemersplein in de Kamer van Koophandel aan de Blaak 40. Deze is geopend op dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur. De Ondernemersbalie is tussen 9.00 en 17.00 uur ook telefonisch en per mail bereikbaar. Met de persoonlijke service bij de Ondernemersbalie biedt de gemeente veel ondernemers dienstverlening op maat. In het kader van dit jubileum organiseren we het hele jaar ondernemersevents en delen we heel veel inspiratieverhalen van ondernemers die zijn begonnen bij onze Ondernemersbalie.

Label Ondernemersbalie 40 jaar ter illustratie

Deel deze pagina