Kick-off: Learning-by-doing-training

Vanuit het programma ‘Vitale Kerngebieden‘ worden verschillende workshops en sessies georganiseerd in de vorm van werkplaatsen en stadsbreed leren.

In de volgende sessie binnen stadsbreed leren worden “kartrekkers” van de verschillende winkelgebieden in Rotterdam uitgenodigd voor een learning-by-doing training.  

Wie bedoelen we met “kartrekkers”?

Kwartiermakers, straatmanagers, centrummanagers, maar bijvoorbeeld ook voorzitters van winkeliersverenigingen. Kartrekkers verbinden de relevante stakeholders in een gebied en zijn actief met het organiseren van collectieve acties en activiteiten die nodig zijn om het (winkel)gebied aantrekkelijk te maken en te houden. 

Hoe ziet de training eruit?

De training is volledig gebaseerd op de praktische aanpak van de https://centrummanagementacademy.nl/. Onderling wordt door de deelnemers continu kennis gedeeld over uiteenlopende en actuele vraagstukken, waardoor iedereen elkaar snel slimmer maakt en het wiel niet steeds opnieuw hoeft te worden uitgevonden.

De onderdelen die we in Rotterdam willen behandelen zijn: basis op orde en samenwerken, ken je klant en het kerngebied als bedrijf, het kerngebied als merk met sociale meerwaarde als fundament, activatie stakeholders, ontwikkelen ondernemers en transformatie, bereikbaarheid en mobiliteit. 

Op maandag 16 mei organiseren we van 09.00 – 12.00 uur een fysieke kick-off bijeenkomst. Het programma voor deze kick-off ziet er als volgt uit:

  • 09.00 – 10.30 uur Check-in en uiteenzetten kansen en uitdagingen in de deelnemende gebieden
  • 10.30 – 10.45 uur Break
  • 10.45 – 11.00 uur Toelichting training
  • 11.00 – 11.45 uur Co-creatie over prioriteren trainingsonderdelen
  • 11.45 – 12.00 uur Check out en bespreken vervolgstappen

Deze learning by doing training Rotterdam wordt aangeboden vanuit het programmaonderdeel Stadsbreed leren van de aanpak vitale kerngebieden. Deelname aan de kick-off en de verdere training is volledig gratis. 

Zien wij jou ook op 16 mei? Meld je aan via: https://forms.office.com/r/d2ZvhHBRnm

Evenement informatie

Begindatum
16 mei 2022, 09:00
Einddatum
16 mei 2022, 12:00
Locatie
Spaces Rotterdam, Hofplein 20, Rotterdam, 3032AC

Nu inschrijven

Contact

Deel deze pagina