Uitslagenavond Citylab010

  • Inhoudstype:
    • Event
  • Thema’s:
    • Duurzaamheid
    • Innovatie
    • Sociaal ondernemen

Woensdag 14 februari 2024 is het zover! Tijdens een feestelijke avond maken wethouder Ronald Simons (Haven, Economie, Horeca en Bestuur) en de Stadsjury van CityLab010 de startbudgetten van CityLab010 2023 officieel bekend.

Speciaal voor de gelegenheid wordt OASE Rotterdam (oud-deelnemer van CityLab010) omgetoverd tot een bruisend stadslaboratorium. Trotse plannenmakers, CityLab010 adviseurs en leden van de Stadsjury vieren onder het genot van een drankje samen dat hun plannen voor Rotterdam(mers) werkelijkheid worden.

Eerder zei wethouder Achbar over CityLab010: “Het doet het me goed om te zien hoeveel deze innovatieve plannen bijdragen aan een sterke stad, waarbij maatschappelijke impact voorop staat. En dat alles vanuit de creativiteit, het ondernemerschap en enthousiasme van Rotterdammers zelf. CityLab010 is een intensief programma, waarbij we heel trots zijn op de betrokkenheid van de adviseurs, partners en Stadsjury – maar natuurlijk vooral op de inzet van de plannenmakers!

Benieuwd naar alle plannen die een startbudget ontvangen? Kom dan naar de uitslagenavond – dan wordt namelijk ook het juryrapport gepresenteerd waarin alle initiatieven bekend gemaakt worden!

Evenement informatie

Omschrijving
Aanmelden (gratis)
Begindatum
14 februari 2024, 18:00
Einddatum
14 februari 2024, 21:00
Locatie
Oase, Schiehaven 15, Rotterdam

Deel deze pagina