Van 1 naar 100 Robots

  • Inhoudstype:
    • Workshop
  • Thema’s:
    • Digitaal
    • Innovatie

Doe 1 februari mee met de van 1 naar 100 robots workshop: Hoe bereik je de eerste productierun van 100 robots? Versnel het proces en spring naar de productiefase.

van 1 naar 100 robots workshop

Ben je bezig met het ingewikkelde pad van het opschalen van een robotica-project? IEEE Entrepreneurship, IEEE RAS Deep Tech, High Tech Holland, Holland Robotics en de gemeente Rotterdam nodigen je uit om op 1 februari deel te nemen aan een workshop die je versnelt naar het productiestadium kan brengen: van 1 naar 100 robots. Hoe bereik je de eerste productierun van 100 robots.

De IEEE lanceert een nieuwe reeks workshops gericht op het ondersteunen van robotica-startups en mkb-bedrijven om de overgang naar productie te versnellen en de productie op te schalen. Deze IEEE-workshop is gebouwd op succesvolle formats die zijn getest tijdens ICRA 2023 in juni, Silicon Valley Robotics in augustus en IROS in oktober.

Wat te verwachten

Het doel is start-ups, robotica-wetenschappers en bedrijven in de prototypefase met elkaar te verbinden en in contact te brengen met relevante experts uit de industrie en mentoren.

Aangezien dit het eerste evenement zal zijn dat gericht is op de behoeften van Europese start-ups, willen we ook de interesse peilen en specifieke probleemgebieden in het prototype-naar-productproces identificeren, die kunnen worden aangepakt in kleinere vervolgworkshops of bootcamps.

Registreren

Deelname aan dit evenement is gratis. Om je plek veilig te stellen en ervoor te zorgen dat er genoeg ruimte is, registreer je via de volgende link: registeren voor de workshop.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met: christinefraser@IEE.org 

Evenement informatie

Begindatum
01 februari 2024, 14:00
Einddatum
01 februari 2024, 18:00
Locatie
LaatBloeien, Hofplein 19, Rotterdam

Deel deze pagina