Webinar Industrie 4.0 van de plank | MKB010>>Next

  • Inhoudstype:
    • Webinar

Dinsdag 15 november 2022 om 15.00 uur organiseert iTanks een webinar over digitalisering voor het MKB. Wat valt er voor jou als ondernemer te winnen met een volgende digitaliseringsslag? Ga je helemaal 4.0 of timmer je de zaak extra goed af? Kan je jouw vraag al goed stellen of zoek je nog naar een ideale oplossing voor jouw bedrijf? Zet deze datum alvast in je agenda en houd onze social media goed in de gaten.

Digitalisering versnellen

Ben je benieuwd naar hoe je door IoT oplossingen meer inzicht krijgt in jouw digitale bedrijfsprocessen? En hoe dit in de praktijk er voor jou uit kan zien?
Sluit dan aan bij het MKB010>>Next webinar ‘Industrie 4.0 van de plank’. In dit webinar behandelen Niels Stamhuis van Dent en Jurjen Lengkeek van IoT Academy hun use cases van IoT oplossingen bij bedrijven. Uiteraard met gebruikservaringen van verschillende klanten. Het webinar wordt live opgenomen. Wil je bij de opnames aanwezig zijn? Laat het iTanks weten en je wordt aangemeld!

Met de webinars voor MKB010>>NEXT helpen we ondernemers om te versnellen in hun digitalisering. Met kennis uit de markt en vragen uit de doelgroep zorgen we dat jij ‘morgen’ aan de slag kunt met oplossingen die nu al te koop zijn.

Programma

14.55: Zaal open
15.00: Aftrap met definitie van het vraagstuk
Innovatiecheck door deskundigen of ervaring van branchegenoten
15.45: Interactie en discussie
16.00: Verwacht einde webinar

Klik hier om je aan te melden voor dit evenement. Deelname is gratis.

Evenement informatie

Begindatum
15 november 2022, 15:00
Einddatum
15 november 2022, 16:00
Locatie
Online

Deel deze pagina