World Food Festival

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Drie dagen alles over food!

Omschrijving:
Op 11,12,13 oktober 2019 is het zo ver, dan wordt het World Food Festival (WFF) gehouden, de grotere broer van World Food Day. WFF is een publieksfestival over voedsel en de herkomst daarvan. Het laat mensen kennismaken met de vele aspecten van voedsel dat in onze regio wordt geproduceerd, veredeld, verwerkt, geconsumeerd, gerecycled. De economische potentie van de voedselsector en de innovatieve kracht in deze sector. Het is daarom ook een festival van de (economische) kansen!
Begindatum:
11 oktober, 12:00 uur
Einddatum:
13 oktober, 18:00 uur
Locatie:
Rotterdam e.o.

Programma:

Verwonderen
Wist je dat in een straal van 30 kilometer om Rotterdam alles te vinden is dat met verse en gezonde voeding te maken heeft? Dat eigenlijk de hele voedselketen aanwezig is? Van zaaien en oogsten tot aan het bewerken van voeding, de logistiek, het consumeren en de afvalverwerking. En dat er in de voedselsector in en rondom Rotterdam duizenden mensen werkzaam zijn of er een opleiding in volgen. Maar ook dat het een van de meest innovatieve en vindingrijke sectoren is, waar heel veel kennis en geld in omgaat. De voedselsector zorgt voor verbinding van de stad met regio en de wereld!

Zie, ervaar en proef zelf
Op 11, 12 en 13 oktober nemen we je mee in deze wonderlijke en vindingrijke wereld van ons voedsel tijdens het World Food Festival (WFF). Ga op zaterdag 12 oktober of zondag 13 oktober mee op excursie en ervaar hoe ons eten geproduceerd wordt en laat je verrassen door de nieuwste innovaties. Op zondag 13 oktober is er een festivaldag op de Binnenrotte waar eigenlijk alle aspecten uit de voedselsector te zien, beleven en proeven zijn. Kijk voor het volledige programma en om je aan te melden op: www.worldfoodfestival.nl

Over het WFF
World Food Festival is een publieksfestival over voedsel en de herkomst daarvan. We laten het publiek kennismaken met de vele aspecten van het voedsel dat in onze regio wordt geproduceerd, veredeld, verwerkt, geconsumeerd, gerecycled. Er is oog voor de economische potentie en de innovatieve kracht in de voedselsector. Het is daarom ook een festival van de (economische) kansen!

Het World Food Festival is een initiatief van de gemeente Rotterdam (initiatief van Rotterdam Food Cluster) in samenwerking met de gemeente Westland, de gemeente Hoeksche Waard, de gemeente Barendrecht, Rotterdam Circulair, Glastuinbouw Nederland, LTO Noord, de Markthal en de Rabobank.