Dare2Cross Smart Production

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Dare2Cross Smart Production

Omschrijving:
Met onder meer AI, Big Data en Augmented Reality kunnen bedrijfsprocessen slimmer ingericht worden. Maar wat betekent dat voor (nieuwe) medewerkers, en hoe kunnen die technologieën gebruikt worden voor bijvoorbeeld het voorkomen van productiefouten? Daarover gaat Dare2Cross | Smart Production op 20 februari in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht.
Begindatum:
20 februari, 10:00 uur
Einddatum:
20 februari, 18:00 uur

Programma:

Dare2Cross Smart Production wordt georganiseerd door de Drechtsteden en InnovationQuarter. Tijdens de bijeenkomst wordt een aantal cases behandeld. Deze zijn ingebracht door ENGIE Services West Industries, Slob, De Waal en Virtek.

De cases gaan over de volgende onderwerpen: medewerkers 'future proof' maken door ze te laten werken met de nieuwste technologieën; van een bestaande productiefaciliteit een gedeelde (productie)faciliteit maken; het combineren van ontwerpen, bouwen en trainen van de aanstaande gebruiker; het slimmer inzetten van interne kennis over ervaring over het productieproces; het verbeteren van het productieproces door inzet van Smart Production-technieken.

Meer informatie en aanmelden
De bijeenkomst ‘Dare2Cross Smart Production | Workforce of the future’ is op 20 februari, 10.30 uur - 17.30 uur in de Duurzaamheidsfabriek
in Dordrecht. Deelname is gratis.