Nationale Klimaatweek: Stappenplan zon op je bedrijfsdak

Je wilt misschien zonnepanelen installeren op je pand. Dan heb je waarschijnlijk veel vragen. Want wat kan er wel en niet op je dak? Wat moet je investeren? Hoe snel hebt je de investering terugverdiend? In de Nationale Klimaatweek komen we er graag op terug en helpen je op weg.

Esther Zumpolle van het Servicepunt Zon voor het event tijdens de Nationale Klimaatweek.

Zon-adviseur Esther Zumpolle, van Servicepunt Zon voor bedrijven van gemeente Rotterdam, is een gespecialiseerde, onafhankelijke zon-adviseur. Zij presenteert een stappenplan over bijvoorbeeld de terugverdientijd, subsidies, financiering, verzekeringen en netbeheerders. Ook krijg je tips om een installateur te kiezen. De zon-adviseur begeleidt je ook tijdens de verdere ontwikkeling van je zonnedak. Na afloop van haar presentatie is er ruimte voor het stellen van vragen. Je kunt ook een gratis afspraak maken voor maatwerk advies. En je bent nergens toe verplicht.

Deze workshop wordt georganiseerd in het kader van de Nationale Klimaatweek (NKW). Op de site van de overheid lees je alles over de NKW 2023. Aanmelden voor deze en ander workshops kan via de volgende link: Registratie 2023 (rotterdam.nl).

De Nationale Klimaatweek is dit jaar van 30 oktober t/m 5 november 2023. We moedigen burgers, bedrijven en gemeenten aan om iets te doen voor een beter klimaat. Dat doen we tijdens deze week, maar ook de rest van het jaar. Het klimaat heeft jou het hele jaar nodig. Je kunt ieder moment beginnen aan een bewuster leven. Dus waarom vandaag niet? Zet ook de knop om en doe mee!

Evenement informatie

Begindatum
30 oktober 2023, 09:30
Einddatum
30 oktober 2023, 11:00
Locatie
De Rotterdam, Wilhelminakade 179, Rotterdam

Nu inschrijven

Deel deze pagina