Kennislunch

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

De Miljoenennota

Omschrijving:
Tijdens Prinsjesdag op 18 september wordt de Miljoenennota gepresenteerd. Voor jou als ondernemer is het interessant om te weten welke invloed de Miljoenennota het komend jaar heeft op de bedrijfsvoering en belastingzaken. Bernard Devilee, belastingdeskundige, bespreekt de belangrijkste zaken die spelen voor ondernemers in 2019, met name op fiscaal terrein.
Begindatum:
20 september, 11:00 uur
Einddatum:
20 september, 13:00 uur

Programma:

Tijdens Prinsjesdag op 18 september wordt de Miljoenennota gepresenteerd. Voor jou als ondernemer is het interessant om te weten welke invloed de Miljoenennota het komend jaar heeft op de bedrijfsvoering en belastingzaken. Bernard Devilee, belastingdeskundige, bespreekt de belangrijkste zaken die spelen voor ondernemers in 2019, met name op fiscaal terrein.

Waarom je deze bijeenkomst niet mag missen
Je wordt al in een vroeg stadium op de hoogte gebracht van de gevolgen van de Miljonennota op het ondernemerschap, zodat je hier bijtijds kan anticiperen. De bijeenkomst is interessant voor ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf, zzp’ers.

Om 11.30 uur wordt gestart met een lunch. Om 12.00 uur volgt de presentatie “De Miljoenennota en de fiscale impact op ondernemen”. Vanaf 12.30 uur kan je met elkaar netwerken. Deelname is gratis.

Meer informatie en aanmelden