Lezing 'Impact van Artificial Intelligence op de zorg'

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lezing 'Impact van Artificial Intelligence op de zorg'

Omschrijving:
Tijdens het #LSH010-netwerkontbijt in RotterdamScienceTower slaat Egge van der Poel, fysicus en filosoof, een brug tussen artificial intelligence en de zorg.
Begindatum:
20 juni, 07:00 uur
Einddatum:
20 juni, 10:00 uur
Kosten:
gratis
Meer informatie:
https://www.aanmelder.nl/108561/wiki/423433/programma

Programma:

Op 20 juni 2019 vindt het LSH010 Ontbijt weer plaats. Het LSH010 Ontbijt wordt inmiddels door meer dan 180 mensen bezocht. Deze keer gaat het ontbijt over Artificial Intelligence.

Van 7:00 tot 8:00 uur is de inloop. Neem gerust de tijd voor een lekker ontbijt, een goede bak koffie en netwerkmogelijkheden met professionals in de Life Science & Health sector. Daarna begint het plenaire programma met een inleiding door Yvonne Nesselaar, bekend van VitamineW op Radio West. Zij kondigt Egge van der Poel, fysicus en filosoof, aan. Egge heeft het over de impact van Artificial Intelligence op de zorg.

Na een korte onderbreking van Caroline Giezeman, projectmanager LSH010, met de highlights van LSH010, zal Egge van der Poel een tweetal AI-bedrijven uit Rotterdam en omstreken in perspectief zetten. Daarna starten we met de Huiskamer van de Toekomst, waar iedereen nog wat lekkers kan nuttigen en zijn of haar innovatie ten toon kan stellen.

Vanaf 9:15 hebben we verschillende verdiepingssessies; “Artificial Intelligence & Aansprakelijkheid: over risico’s en mogelijkheden”, met advocaten Nina Witt en Matthijs Gardien van Ploum, “Een goed innovatieverhaal begint bij de ander” met Yme Gorter van Waai en “AI in de zorg- de diagnosticering, zorgverlening/behandeling en de monitoring versterken met slim informatie gebruik” met Bernd van Dijk van Prime Vision en Martin Piller en Judith van Duinisveld van Creq. Sluit gerust aan! Tussendoor krijgt u ook de mogelijkheid voor 1-op-1-meetings. Voorafgaand kunt u een afspraak maken met andere aanwezigen om te netwerken.

Egge van der Poel

Egge van der Poel is een beta met een alfarandje. Gepromoveerd in de experimentele deeltjesfysica (lees: hele kleine deeltjes) met daarnaast een Bachelor als filosoof. Hij heeft een nieuwsgierige aard en een passie voor communicatie. Hij past niet makkelijk in hokjes en gebruikt die eigenschap om bruggen te bouwen! Deze keer tijdens het ontbijt bouwt hij speciaal de brug met de zorg!  Ook volgen voorbeelden gepresenteerd door twee AI-bedrijven uit Rotterdam en omstreken. Egge van der Poel zal deze in perspectief plaatsen
Egge werkt als Clinical Data Scientist in het Erasmus MC, als Academic Director bij JADS en als Executive Professor bij TIAS. Egge is ook veelgevraagd spreker op de thema’s Big Data, Data Science en Innovatie.

LSH010 Netwerkontbijt

Het LSH010 Ontbijt stimuleert innovatie en samenwerking in de Rotterdamse life sciences & health-sector. De netwerkbijeenkomst vindt vier keer per jaar plaats in de Life Sciences & Health Hub in de Rotterdam Science Tower. De presentatie van een succesvolle case, vooraf te initiëren een-op-een-ontmoetingen én een lekker en gezond ontbijt zijn vaste onderdelen van het ontbijt.
Wilt u uw case presenteren tijdens een verdiepingssessie of uw eigen organisatie in de Huiskamer van de Toekomst laten zien? Dat kan! Neem daarvoor contact op met Maaike van Zuilen – info@lifesciencessandhealth010.nl