Logistiek010+: tijd voor een volgende stap

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tijd voor een volgende stap

Begindatum:
03 oktober, 13:00 uur
Einddatum:
03 oktober, 19:00 uur
Meer informatie:
Uitnodiging Logitiek010+

Op 3 oktober 2018 organiseren Transport en Logistiek Nederland (TLN), evofendex, De Verkeersonderneming en gemeente Rotterdam Logistiek010+, het event voor ondernemers in de transport of logistiek in & rond Rotterdam. Een dag met o.a. inspirerende sprekers, een verrassend “kennisplein”, met koplopers uit het vakgebied die nieuwe invalshoeken presenteren en met dynamische mogelijkheden en oplossingen die voor iedere ondernemer haalbaar zijn. Meerdere ondernemingen verzorgen workshops en geven u slimme tips en tricks om direct in actie te komen. Wat wordt uw volgende stap?

Programma

Welkom

Vanaf 13.00 uur: ontvangst. Het kennisplein staat voor u open

Om 13.30 uur wordt u verwelkomd door dagvoorzitter Cees Vingerling. Sinds 2015 is hij namens De Verkeersonderneming gebiedsregisseur Rotterdam Zuidwest en is hij  namens VNO-NCW mobiliteitsmakelaar Rotterdam. Hij gaat in op het thema “Tijd voor een volgende stap” en nodigt u uit om uw volgende stap te delen.

Workshops

Na het plenaire gedeelte kunt u deelnemen aan veel verschillende workshops omtrent de logistiek in en rond Rotterdam. Centraal staat de vraag “Wat kan een volgende stap zijn”. Meer duurzaam? Meer schoon? Meer efficiënt? Of meer …’ Tijdens de interactieve workshops wordt kennis gedeeld en wordt u uitgedaagd om oplossingen omtrent efficiëntere logistiek en verduurzaming aan te dragen.

Kennisplein

De hele middag is het kennisplein geopend en kunt u 1-op-1 in gesprek gaan met ondernemers die interessante oplossingen bieden.

Weerzien

Aan het einde van de middag kunt u uw vakgenoten ook ontmoeten tijdens de afsluitende netwerkborrel. Cees Vingerling neemt hier de dag door en probeert samen met u om de bijeenkomst waarde te geven voor de logistiek in Rotterdam.

Komt u ook? Meld u direct aan via: logistiek010@rotterdam.nl