Rotterdam Unlocked

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rotterdam Unlocked lokt internationaal ondernemend talent naar de regio

Omschrijving:
Rotterdam trekt graag innovatieve bedrijven naar de stad. Met Rotterdam Unlocked brengt de gemeente samen met innovatiepartner Get in the Ring start-ups en grote bedrijven bij elkaar om uitdagingen op te lossen en deals te sluiten.
Begindatum:
18 februari, 00:00 uur
Einddatum:
20 februari, 23:00 uur
Meer informatie:
Meer informatie op Rotterdam Unlocked

Programma:

Tijdens het evenement van 18 tot en met 20 februari a.s. hebben ondernemers uit de hele wereld de kans hun oplossingen te pitchen voor de uitdagingen die zijn ingebracht door KPN , de gemeente Rotterdam, Robeco, LTO Noord en Strukton.  Doel is het starten van een pilot en het toewerken naar een succesvolle samenwerking op de lange termijn.

Aan het programma nemen daarnaast een groot aantal netwerkpartners deel zoals Erasmus Centre for Entrepreneurship, StartupDelta, Rotterdam Partners en YES!Delft, die het initiatief ondersteunen en kennis en connecties kunnen bieden aan ondernemers die nodig zijn om op te schalen.

Barbara Kathmann, wethouder van Economie,  Wijken en Kleine Kernen: "De meest relevante startups, scaleups en MKB's uit de wereld zie ik graag naar Rotterdam komen en zich hier vestigen.  Daarom steun ik Rotterdam Unlocked. Dit initiatief zal de meest relevante oplossingen wereldwijd koppelen aan bedrijfsinnovatie-uitdagingen, zodat we deze kunnen testen in pilotprojecten binnen Rotterdam. Op deze manier komt kennis en talent uit de hele wereld naar Nederland om aan onze vraagstukken te werken.”

Aanmelden

Bedrijven kunnen zich nog aanmelden voor de volgende uitdagingen:

De gemeente Rotterdam: Verbeter de interactie tussen burgers en de stad

Het duidelijker en effectiever maken van de communicatie tussen de stad en haar burgers.

Deadline voor aanmelden: 17 januari

 

Robeco: Creëer de toekomst van vermogensbeheer voor consumenten

Innoveer vermogensbeheer met gamification, samenwerking met de klant en inclusiviteit.

Deadline voor aanmelden: 18 januari

 

KPN: Breng connected and automated driving naar de markt

Connected and automated driving in de smart-cities van de toekomst mogelijk maken.

Deadline voor aanmelden: 24 januari

 

Strukton: Verbeter de energiebesparing in openbare gebouwen

Maak het energieverbruik modern, efficiënt en comfortabel.

Deadline voor aanmelden: 12 januari

 

LTO Noord: Bestrijd de bodemdaling

De bodemdaling in Nederland met 50% terugdringen.

Deadline voor aanmelden: 16 januari

Get in the Ring

Als onderdeel van het programma keert de Get in the Ring's Global Startup Pitching Competition terug naar Rotterdam voor de Nederlandse editie. De competitie, die actief is in meer dan 100 landen, nodigt ondernemers uit om zich tegen tegenstanders in een ring te werpen, te strijden om bekendheid, deals te sluiten en toegang tot 10 miljoen euro aan potentiële financiering te krijgen. Tijdens Rotterdam Unlocked kunnen vernieuwers uit het hele land strijden om de titel van meest veelbelovende startup in Nederland.

Over de betrokkenheid van Get in the Ring, zei Global Director Jochem Cuppen: "Wij geloven in het geven van een schaalbaar platform aan innovators uit de hele wereld, vandaar dat we Rotterdam Unlocked ondersteunen. Door deel te nemen aan het initiatief krijgen ondernemers de kans om echt impact te maken en te profiteren van wat Rotterdam - een van de meest innovatieve steden ter wereld - te bieden heeft.”

Starters die op zoek zijn naar een pitch-battle, of bezoekers die het spektakel willen meemaken (dit geldt alleen voor 20 februari) kunnen zich aanmelden via de website van Rotterdam Unlocked.