De Rotterdamse Stadsondernemer

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

De Rotterdamse Stadsondernemer

Omschrijving:
Ben je net gestart met je eigen onderneming? De Stadsondernemer brengt beginnende ondernemers samen en organiseert kennissessies om jouw bedrijf te laten groeien. Laat je inspireren door verschillende Rotterdamse ondernemers tijdens de derde editie van De Rotterdamse Stadsondernemer.
Begindatum:
18 april, 13:00 uur
Einddatum:
18 april, 18:00 uur

Programma:

Maar liefst zeventig procent van de ondernemers heeft groeidoelstellingen. Slechts een klein deel krijgt het voor elkaar om door te groeien naar een bedrijf et 25 tot 50 medewerkers. Wat is nodig om groei succesvol te maken? Bij de Stadsondernemer geven ervaren ondernemers antwoord op jouw vragen en doe je inspiratie op voor je eigen onderneming. Ben jij een ondernemer die tussen de 1 en 5 jaar aan de weg timmert en wil jij je onderneming laten groeien? Kom dan naar de Stadsondernemer! Drie Rotterdamse ondernemers worden deze middag geïnterviewd door Jakhals Sjoerd van Oortmerssen over de groei van hun bedrijf en geven jou tips voor je eigen onderneming. Schrijf je snel in via Eventbrite! 

Programma
13.30 – 14.00 uur Ontvangst Foyer Bibliotheektheater
14.00 – 14.40 uur Tsjomme Zijlstra (Kaapse Brouwers | Fenix Food Factory)
14.40 -  15.20 uur Marcel Broersma (Peak Value)
15.20 – 15.50 uur Pauze
15.50 – 16.30 uur Wessel van Beerendonk (Studio RAP)
16.30 – 17.30 uur Borrel

De Rotterdamse Stadsondernemer is een initiatief van Bibliotheek Rotterdam en wordt ondersteund door Gemeente Rotterdam, Ondernemen010,  MKB Rotterdam-Rijnmond, Rabobank Rotterdam, HNK Rotterdam, Peak Value en De Rotterdamse Uitdaging.