Seminar: Waste to Chemicals

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Governance van de energietransitie

Omschrijving:
Op donderdagmiddag 6 december organiseert het consortium ‘Waste to Chemicals’ een gratis seminar in Hotel Bruno (Wilhelminapier, Rotterdam). Er zijn workshops over ‘Governance van de energietransitie’, ‘Waardecreatie in het afvalcluster’ en ‘Technische uitdagingen’.
Begindatum:
06 december, 15:00 uur
Einddatum:
06 december, 18:00 uur

Programma:

De 'waste-to-chemicals'-installatie biedt in Rotterdam een duurzaam alternatief voor afvalverbranding. Het vormt niet-recycleerbaar afval om tot chemicaliën en biobrandstoffen. Met de W2C-installatie kan Nederland in 2050 voor een groot deel onafhankelijk zijn van fossiele grondstoffen en de oliemarkt. De installatie wordt gerealiseerd in Rotterdam en is de eerste van dit type in Europa.

Tijdens dit seminar wordt ingegaan op de status van de installatie en deelt het consortium haar opgedane kennis en ervaring van de afgelopen twee jaar met andere geïnteresseerde partijen. Wil jouw bedrijf of organisatie ook een bijdrage leveren aan een circulair en duurzaam Rotterdam? Gemeente Rotterdam ondersteunt dit consortium en nodigt je daarom van harte uit. Meld je snel aan: https://w2c-seminar.portofrotterdamevents.com/