World Food Festival

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Omschrijving:
Op 11,12,13 oktober 2019 is het zo ver, dan wordt het World Food Festival (WFF) gehouden, de grotere broer van World Food Day. WFF is een publieksfestival over voedsel en de herkomst daarvan. Het laat mensen kennismaken met de vele aspecten van voedsel dat in onze regio wordt geproduceerd, veredeld, verwerkt, geconsumeerd, gerecycled. De economische potentie van de voedselsector en de innovatieve kracht in deze sector. Het is daarom ook een festival van de (economische) kansen!
Begindatum:
11 oktober, 12:00 uur
Einddatum:
13 oktober, 18:00 uur

Programma:

Nooit geweten dat in een straal van 30 km om Rotterdam van alles te vinden is dat met verse en gezonde voeding te
maken heeft. Dat duizenden mensen er werkzaam zijn of er een opleiding in volgen. Dat het een van de meest innovatieve en vindingrijke sectoren is. Waar heel veel kennis en geld in omgaat. Dat hier de gehele keten van zaadje tot afvalverwerking aanwezig is. Dat deze sector zorgt voor verbinding van stad met regio en ook met de wereld.

We nemen mensen mee deze wonderlijke en vindingrijke wereld van voedsel in en laten hen diezelfde
verbazing ondergaan, beleven. En zeker zo belangrijk: we brengen hen bewustzijn bij. Over de grootsheid, de impact, de innovatiekracht….en dat dat elke dag weer vers en gezond op ons bord ligt. En waar dat vandaan….en hoe telkens weer opnieuw wordt gebruikt en hergebruikt…als de seizoenen…..