Transformatie en upgrading vastgoed

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Gemeente Rotterdam voert actief beleid tegen leegstand. Teveel leegstand kan namelijk leiden tot prijsdrukking, slecht investeringsimago en aantasting van de leefbaarheid.

Hoewel de gemeente over het algemeen geen eigenaar is van leegstaand vastgoed, staat de gemeente wel aan de lat voor een leefbare stad en helpt daarom partijen op weg om leegstaand vastgoed weer in gebruik te nemen. Transformatie en upgrading van uw winkelpand, kantoorgebouw of bedrijventerrein is een mogelijkheid. Heeft u een leegstaand pand? Dan kan de gemeente u wellicht verder helpen.

Hoe helpt de gemeente?

De gemeente helpt in het verbinden van partijen uit de markt, die normaal gesproken niet snel met elkaar in contact zouden komen. Maar helpt ook in het verbinden van initiatieven en ideeën over panden die niet direct zelf door de markt worden opgepakt. De gemeente is uw partner op het gebied van regels, procedures en vergunningen. De winkel- of kantorenloods van de gemeente kan u in contact brengen met partners uit het vakgebied en in de omgeving van het project, en het stroomlijnen van het vergunningenproces. Daarnaast organiseert de gemeente congressen, kennissessies en andere interessante bijeenkomsten.

Vastgoed kopen als professional of kopersgroep (CPO)?

Wilt u, als vastgoedprofessional of als kopersgroep, een leeg pand (gemeentelijk vastgoed) kopen om te transformeren? Kijk dan op pakjeruimte.nl. Hier is het gemeentelijk zelfbouw- en vastgoedaanbod terug te vinden.

winkels
kantoren