Bedrijfscontactfunctionarissen

Bedrijfscontactfunctionarissen zijn het vaste aanspreekpunt voor ondernemerscollectieven en Bedrijveninvesteringszones (BIZ) in Rotterdam. Deze collega’s van de gemeente staan in nauw contact met ondernemers en alle andere collega’s van de verschillende afdelingen binnen de gemeente Rotterdam. Zij zijn de experts in het gebied en weten de collectieven en BIZ’en snel van de juiste informatie te voorzien en met de juiste personen in contact te brengen.

Bedrijfscontactfunctionarissen gemeente Rotterdam
Bedrijfscontactfunctionarissen gemeente Rotterdam ©  Frank Diemel

Wat doen bedrijfscontactfunctionarissen?

  • Ze halen kennis op over wat jou en andere ondernemers in jouw gebied bezighoudt. Dit delen ze binnen de gemeente, bijvoorbeeld voor planvorming en beleidsontwikkeling.
  • Zij delen ook proactief informatie vanuit de gemeente met de ondernemers. Bijvoorbeeld: voor welke subsidieregelingen kan ingeschreven worden, hoe kan een Bedrijveninvesteringszone (BIZ) opgericht worden.
  • De bedrijfscontactfunctionarissen hebben kennis van ontwikkelingen en trends binnen het ondernemen, kennen het gebied en kunnen jou met de juiste netwerken in contact brengen.

Heb je vragen of wil je iets melden over jouw winkelgebied of bedrijventerrein, neem dan contact op met de bedrijfscontactfunctionaris van jouw gebied.

Bedrijfscontactfunctionarissen

Andere vragen?

Voor alle andere vragen over ondernemen in Rotterdam kunnen individuele ondernemers met alle vragen over hun bedrijf terecht bij de Ondernemersbalie. De Ondernemersbalie geeft praktische informatie over bijvoorbeeld huisvesting, vergunningen, subsidies en wet- en regelgeving. Maar, de Ondernemersbalie is er ook voor persoonlijk advies of bemiddeling. De Ondernemersbalie helpt je verder of brengt je in contact met de juiste persoon.

Deel deze pagina