Bedrijventerreinen

Rotterdam kent verschillende bedrijventerreinen. Ieder met eigen unieke kernmerken en voorzieningen. Wil jij je als ondernemer vestigen op een bedrijventerrein? Hieronder vind je meer informatie.

Bedrijventerrein Spaanse Polder Rotterdam - Van Nelle Fabriek
Foto: Iris van den Broek

Bedrijfskavels

Ben je benieuwd naar het huidige aanbod bedrijfskavels? Bekijk dan de pagina ‘Bedrijfskavels‘ voor meer informatie. Wil je je aanmelden als ruimtezoekende voor een specifiek bedrijventerrein? Dat kan door het contactformulier onderaan de pagina in te vullen.

Bedrijveninvesteringszone

Op sommige bedrijventerreinen is een Bedrijveninvesteringszone (BIZ) actief. Een BIZ is een groep ondernemers of eigenaren die als stichting investeert in een betere omgeving om te ondernemen. Dit kan op een bedrijventerrein of in een winkelstraat zijn.

De gemeente kan een BIZ ondersteunen met een subsidie om in het gebied te investeren.

Bedrijfscontactfunctionarissen

Gemeente Rotterdam heeft bedrijfscontactfunctionarissen aangewezen. Zij zijn het eerste en vaste aanspreekpunt binnen de gemeente voor de besturen van ondernemingsverenigingen of BIZ. Zij beschikken over de kennis van een gebied. Je kunt bij hen terecht met alle vragen over ondernemen of de economische ontwikkelingen in de stad.

Deel deze pagina