Bereikbaarheid van je (winkel-)straat

Als ondernemer wil je goed bereikbaar zijn voor je klanten. Hier lees je alles over geplande wegwerkzaamheden in de stad en parkeren. Tevens vind je er handige links, bijvoorbeeld naar de site van de grootschalige renovatie van de Roseknoop op Zuid. Maar ook ondernemersverhalen. Die je mogelijk inspireren en van handige tips voorzien. Doe er je voordeel mee.

Drukke verkeersituatie
© Arnoud Verhey

Wegwerkzaamheden

Waar zijn er werkzaamheden in Rotterdam? Je kunt het zien op deze kaart. Zo plan je jouw route zonder verrassingen.

Deze inhoud is beschikbaar wanneer de cookies geaccepteerd zijn.

Een lijst van Regelen-onderwerpen

Rotterdam Onderweg

Om de stad veilig te houden, vinden er regelmatig werkzaamheden plaats waar je soms last van kunt hebben. Rotterdam Onderweg informeert je over de bereikbaarheid en adviesroutes (ook voor het ov).

Parkeren in Rotterdam

In Rotterdam moet je op veel plekken betaald parkeren. Voor bewoners en ondernemers in Rotterdam zijn er verschillende soorten parkeervergunningen.

Bereikbaarheid: ondernemers in beeld

De renovatie van de Roseknoop heeft voor ondernemers gevolgen. Bijvoorbeeld voor de bereikbaarheid. Hoe gaan ze daarmee om? Laat je inspireren door de verhalen van andere ondernemers.

Nieuwsbrief Ondernemen010 – schrijf je in en mis niks

Rotterdam is continu in beweging. Er gebeurt van alles. Op Ondernemen010 willen we ondernemers optimaal informeren, maar ook inspireren en op weg helpen binnen geldende wet- en regelgeving en met de juiste persoon bij de gemeente in contact brengen. Met de nieuwsbrief van Ondernemen010 blijf je als ondernemer op de hoogte van wat er speelt in ondernemend Rotterdam. Als je niks wilt missen, schrijf je je in op de Ondernemen010 nieuwsbrief en ontvang je maandelijkse het laatste portie nieuws uit Rotterdam. Mis niks en schrijf je in!