Circulaire restaurants

De wereld wordt steeds meer duurzaam en circulair. Duurzaam ondernemen is de toekomst, daar is geen ontkomen aan. Ook voor horecaondernemers in Rotterdam heeft deze ontwikkeling grote gevolgen. Tegelijkertijd levert het aantrekkelijke kansen op!

Circulaire restaurants

Verlaging van je bedrijfskosten bijvoorbeeld én ook geeft duurzaam ondernemen je imago een flinke boost. Als eigentijds horecabedrijf ben je op die manier aantrekkelijk voor klanten, (nieuwe) medewerkers en draag je bij aan een beter milieu.

Hoe jij jouw bedrijf kunt verduurzamen én meer circulair kunt maken zie je in onderstaande animatie.

Deze inhoud is beschikbaar wanneer de cookies geaccepteerd zijn.

De handleiding voor duurzame bedrijfsvoering biedt daarnaast tal van ideeën, voorbeelden en tips én is samengesteld door de koplopergroep Circulaire Restaurants.

Downloads

Meer circulair nieuws in de Ondernemen010 nieuwsbrief

Rotterdam is continu in beweging. Er gebeurt van alles. Ook op het gebied van circulariteit. Op Ondernemen010 willen we ondernemers optimaal informeren, maar ook inspireren en op weg helpen binnen geldende wet- en regelgeving en met de juiste persoon bij de gemeente in contact brengen. Met de nieuwsbrief van Ondernemen010 blijf je als ondernemer op de hoogte van wat er speelt in ondernemend Rotterdam. Als je niks wilt missen, schrijf je je in op de Ondernemen010 nieuwsbrief en ontvang je maandelijkse het laatste portie nieuws uit Rotterdam. Mis niks en schrijf je in!

Deel deze pagina