Contact

Contact opnemen met de redactie van Ondernemen010? Of met andere collega’s bij de gemeente Rotterdam? Hieronder de mogelijkheden op een rij.

Contact opnemen met Ondernemen010?

Heb je een interessant verhaal of nieuws voor mede-ondernemers? Of goede ideeën die andere ondernemers kunnen inspireren? Of heb je een andere vraag? Laat het ons weten per mail of gebruik de chatfunctie op deze pagina.

Contact met de gemeente Rotterdam

Ondernemersbalie

Met vragen kun je als ondernemer terecht bij de Ondernemersbalie. De Ondernemersbalie geeft praktische informatie over bijvoorbeeld huisvesting, vergunningen, subsidies en wet- en regelgeving, maar ook persoonlijk advies of bemiddeling.

Ondernemers in de horeca

Bij de gemeente werken veel collega’s die in direct contact met ondernemers staan. Maar hoe weet je wie jouw vaste aanspreekpunt is? Als ondernemer in de horeca kun je contact opnemen met de horecagebiedsadviseur uit jouw gebied.

Ondernemer in een BIZ?

Als ondernemer aangesloten bij een Bedrijveninvesteringszone (BIZ) of ondernemersvereniging in een winkelgebied of bedrijventerrein? Dan is de bedrijfscontactfunctionaris jouw vaste aanspreekpunt. Benieuwd wie dit is in jouw gebied?

Vragen over geldzaken?

Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ) werkt voor Rotterdam en de meeste gemeenten in de regio. Heb jij vragen over geldzaken? Of wil je een eigen bedrijf starten vanuit een uitkering? Dan kunt u bij het RBZ terecht voor advies, begeleiding en financiële ondersteuning.

Bedrijfscontactfunctionarissen gemeente Rotterdam het vaste contact voor winkelgebieden en bedrijventerreinen.
Bedrijfscontactfunctionarissen © Frank Diemel

Nieuwsbrief Ondernemen010 – schrijf je in en mis niks

Rotterdam is continu in beweging. Er gebeurt van alles. Op Ondernemen010 willen we ondernemers optimaal informeren, maar ook inspireren en op weg helpen binnen geldende wet- en regelgeving en met de juiste persoon bij de gemeente in contact brengen. Met de nieuwsbrief van Ondernemen010 blijf je als ondernemer op de hoogte van wat er speelt in ondernemend Rotterdam. Als je niks wilt missen, schrijf je je in op de Ondernemen010 nieuwsbrief en ontvang je maandelijkse het laatste portie nieuws uit Rotterdam. Mis niks en schrijf je in!

Contact met de gemeente als Rotterdammer

Heb je een vraag als inwoner van de stad? Bijvoorbeeld over vuil op straat of voor een afspraak bij de Vraagwijzer. Neem dan telefonisch contact op met de gemeente via het telefoonnummer 14 010. Op telefoonnummer 14 010 kun je terecht met vragen en meldingen aan de gemeente. De telefonische dienstverlening via 14 010 is beschikbaar in het Nederlands én in het Engels. Vanuit het buitenland bel je met +31 10 267 16 25. Voor meer informatie over bereikbaarheid, spoedmeldingen en openingstijden van 14010 zie de website van de gemeente.

Livechat: direct en persoonlijk contact met een medewerker

Ken je onze livechat al? Je kunt live chatten met een van de collega’s van 14010 (maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Klik op het blokje “stel je vraag” rechtsonder aan deze pagina.