>
Foto: Erno Wientjes

Wat kan de bedrijfscontactfunctionaris voor jou doen?

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Als linking-pin tussen de gemeente Rotterdam en ondernemers zijn de bedrijfscontactfunctionarissen de vaste aanspreekpunten voor ondernemerscollectieven van winkelgebieden en bedrijventerreinen. Zij staan in nauw contact met ondernemers en de verschillende afdelingen binnen de gemeente en houden zo de lijntjes kort.

Wat doen bedrijfscontactfunctionarissen bijvoorbeeld?

  • Ze halen kennis op over wat jou en andere ondernemers in jouw gebied bezighoudt. Dit delen ze binnen de gemeente, ten behoeve van planvorming en beleidsontwikkeling.
  • Zij delen ook proactief informatie vanuit de gemeente met de ondernemers, bijvoorbeeld: voor welke subsidieregelingen kan ingeschreven worden, hoe kan een bedrijveninvesteringszone (BIZ) opgericht worden. Of zoals nu in deze coronatijd: welke middelen worden vanuit de gemeente beschikbaar gesteld die gebruikt kunnen worden om te zorgen dat de verplichte maatregelen gecommuniceerd worden op de winkelvloer.
  • De bedrijfscontactfunctionarissen hebben kennis van ontwikkelingen en trends binnen het ondernemen, kennen het gebied en kunnen jou met de juiste netwerken in contact brengen.

Heb je vragen of wil je iets melden over jouw winkelgebied of bedrijventerrein, neem dan contact op met de bedrijfscontactfunctionaris van jouw gebied: