Coronaloket010

Welkom bij het Coronaloket! Het Coronaloket010 is er voor ondernemers, verenigingen en maatschappelijke organisaties die vooruit willen: Sterker Door. Het Coronaloket010 helpt je graag. Dus heb je een vraag, of een goed idee voor je organisatie? Bekijk de informatie op deze pagina of neem contact op met de Ondernemersbalie.

Updates coronaloket010

  • winkelstraat met publiek en uithangborden

    Per 1 april is de coronasteun en uitstel van belasting betalen voor ondernemers gestopt. Ook nemen de kosten voor levensonderhoud toe door inflatie en stijgende energieprijzen. Dit kan tot financiële zorgen leiden bij ondernemers en mkb’ers. Ben jij zo’n ondernemer of mkb’er? Blijf niet rondlopen met je zorgen. Er is er hulp.

    Thema’s:
    • Coronaloket010

Een lijst van Regelen-onderwerpen

Ondernemen in de toekomst

Veel ondernemers denken na over de toekomst. Over hoe ze met hun bedrijf kunnen doorstarten en weer (meer) omzet kunnen maken. Of hoe ze op een andere manier weer inkomen…

Informatie voor ondernemers met geldzorgen

Veel ondernemers hebben geleden onder de coronamaatregelen. Nu komen daar de hoge kosten voor energie en grondstoffen nog eens bij. De gemeente Rotterdam en de landelijke overheid denken na over…

Maatwerk gemeentebelastingen

Kleine zelfstandigen (ondernemers) kunnen kwijtschelding aanvragen voor hun privé-aanslagen (d.w.z. afvalstoffenheffing). De aanvraag tot kwijtschelding mag worden ingediend voor alle openstaande vorderingen waarvoor de aanvraag nog niet eerder op een inhoudelijke grond is afgewezen.

Wegwijzer voor ondernemers

Corona FAQs

Stel je vraag aan:

Coronaloket

Heb je een innovatief en coronagerelateerd idee en ben je benieuwd hoe de gemeente daarin kan faciliteren? Neem dan contact op met Rotterdam Geeft Ruimte.

Algemeen contact

Heb je een vraag, of opmerking over ondernemen010.nl? Neem contact op.

Contact over corona en sport

Vragen over horeca?

Een vraag over een evenementenvergunning?