>

Jouw online winkel of horecagelegenheid vindbaar voor Rotterdammers

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

De gemeente Rotterdam stimuleert lokaal ondernemen. En natuurlijk ook online lokaal ondernemen. MKB Rotterdam Rijnmond heeft een overzicht gemaakt van Rotterdamse winkeliers en horecagelegenheden en welke (online) services zij aanbieden bij jou in de buurt. Het overzicht is een kaart waarop mensen, per categorie, kunnen zoeken welke ondernemers en horeca in Rotterdam (online) hun producten aanbieden en waar in Rotterdam dat gebeurd.

Wil je ook opgenomen worden op de kaart? Vul dan onderstaand formulier in.

 

Met het invullen van dit formulier geef je toestemming aan ondernemen010 voor het toevoegen van de hiervoor vermelde gegevens (met uitzondering van de contactgegevens) aan de overzichtskaart voor lokale ondernemers. Jouw persoonsgegevens worden niet gedeeld en je ontvangt ook geen berichten van ons. Je kunt op ieder moment contact met ons opnemen om te vragen om jouw gegevens van de overzichtskaart te verwijderen.

Formulier

Wil je ook in dit overzicht opgenomen worden, vul dan het formulier in. Het overzicht krijgt wekelijks een update. Laat mede-ondernemers ook weten dat zij opgenomen kunnen worden op de kaart.