Cultuur

cultuur

Cultuur

Ben je ondernemer in de cultuursector? Je vind hier nieuws, informatie over regelingen en evenementen.

Laatste nieuws voor cultuur ondernemers

 • Beeld ter illustratie

  NOW is de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Deze is ingesteld om werkgevers die door de coronacrisis te maken hebben met omzetverlies tegemoet te komen. Hiermee kunnen werkgevers hun werknemers…

  Thema’s:
  • Coronaloket010
 • Terras Coolhaven. Beeld ter illustratie

  Ondernemers de mogelijkheid bieden op vrijdag en zaterdag een uur langer open te zijn, terrasuitbreiding, meerverlaatjes en geluidjes en het ter beschikking stellen van gratis terrasvlonders. Onder meer daarmee zet het college in op een levendige en bruisende stad met een divers aanbod van (nacht)horeca, waarbij horecaondernemers de ruimte krijgen. Dat staat in het Uitvoeringsplan horeca dat dinsdag 22 november werd gepresenteerd.

  Thema’s:
  • Horeca
 • Cyberbeeld Rotterdam 2022

  Het Cyberbeeld Rotterdam 2022 is opgesteld vanwege de enorme kansen die digitale ontwikkelingen Rotterdam bieden, maar die tegelijkertijd ook veiligheidsaspecten met zich meebrengen. Cyberaanvallen kunnen voor de maatschappij ontwrichtend zijn…

  Thema’s:
  • Digitaal

Ticket geannuleerde voorstelling of concert

Gaat een voorstelling of concert niet door vanwege het coronavirus en heb je al een kaartje gekocht? De organisatie waar je het ticket kocht, zoekt naar een nieuwe datum. Daarbij blijft jouw gekochte kaartje geldig.

In de volgende gevallen krijg je een voucher met dezelfde waarde van de ticketprijs (inclusief servicekosten):

 • de voorstelling of het concert gaat definitief niet door omdat verplaatsing niet mogelijk is;
 • Je kunt niet op de nieuwe datum van de voorstelling of het concert.
 • Als je geen voucher wil, heb je het recht om jouw geld voor het ticket terug te vragen.

Je krijgt informatie van de organisatie over een voucher of het terugbetalen van jouw ticket. Lees ook meer over vouchers na een annulering op Bewaarjeticket.nl.

Informatie over ventilatie in gebouwen

In gebouwen is voldoende luchtverversing (ventilatie) nodig. Beheerders van gebouwen moeten op de hoogte zijn van de bestaande eisen (in het Bouwbesluit) en de geldende landelijke richtlijnen. Lees hier meer over ventilatie.

Deel deze pagina