Duurzaamheidsvoucher

LET OP! Wegens het grote succes van deze actie is het op dit moment niet meer mogelijk om een voucher aan te vragen. Maar later dit jaar zal de regeling opnieuw opengaan. We houden jullie via Ondernemen010 op de hoogte. In de tussentijd vragen? Neem gerust contact met ons op via duurzaamheidsvouchersso@rotterdam.nl.

Ben jij mkb’er en gevestigd in Rotterdam? Dan kun je in 2023 gebruik maken van een duurzaamheidsvoucher t.w.v. €800,-. In het kader van de energietransitie wil de gemeente jou als mkb’er stimuleren om te investeren in verduurzaming. Met het aanvragen van de duurzaamheidsvoucher zet jij een (eerste) stap naar verduurzamen.

duuzaamheidsvoucher voor Rotterdamse mkb'ers
© Gemeente Rotterdam

Een lijst van Regelen-onderwerpen

Een duurzaamheidsvoucher?

De voucher is bestemd voor in Rotterdam gevestigde mkb-ondernemers in winkelstraten, horeca, kantoorpanden of stedelijke bedrijventerreinen en kan worden ingezet voor een energie- of dakscan uitgevoerd door een duurzaamheidsadviseur. De kosten voor een van deze scans worden door de gemeente betaalt.

Hoe werkt het?

Je vraagt de voucher aan via de website. Hier vul je enkele gegevens in en je kiest een adviseur uit de lijst. Na het aanvragen van de voucher koppelt de gemeente je aan de gekozen adviseur. Deze neemt vervolgens contact met je op om een afspraak in te plannen.

Veelgestelde vragen

Download informatie