Clean Tech

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

De bijzondere combinatie van stad en haven geeft Rotterdam een voorsprong op de concurrentie: er is bijzonder veel ruimte voor de ontwikkeling van schonere techniek en technologie.

Rotterdam is de thuisbasis voor bedrijven die oplossingen bieden voor dagelijkse wereldwijde vraagstukken. Deze innovatieve bedrijven zijn vaak kleine MKB-bedrijven met slimme vernieuwingen.

In Rotterdam worden deze innovators actief ondersteund bij het zetten van volgende stappen: van werkende producten tot het bereiken van markten en het schaalbaar worden in een scale-up traject. Veel ondersteuning komt vanuit de verschillende hubs die Rotterdam rijk is, zoals BlueCity 010, Blocklab, Port XL, ECE/Sience Tower, Innovation Quarter/CIC en Plant One. Bekijk hier een overzicht.

Daarnaast zijn organisaties als Clean Tech Delta en ondernemersfederatie FME Zuid-West actief betrokken bij het EU-programma's SCALE-UP en GIST en de jaarlijkse Clean Tech Summit.

Het belangrijkste blijven ondernemers met visie, ideeën en doorzettingsvermogen, die concrete oplossingen en technieken kunnen ontwikkelen waar grote en kleine bedrijven hun volgende stappen mee kunnen zetten. Wie hulp nodig heeft bij het zetten van een volgende stap, start bij één van de hubs.